Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen számotokra a tökéletes mell?
Kicsi,közepes vagy nagy? bimbo milyen legyen? Képet is linkelhettek kiváncsi vagyok :)
18/L
nekem. 80/C s a mellem.
Szilikonmentes.
Ezen kívül pont az tetszik, amelyik azon a lányon van, aki éppen tetszik és ha nem tárgyként gondolok a lányokra, akkor nem a melle miatt fog megtetszeni az, akivel összejövök, vagy lefekszem.
22/F
A 18-as által linkelt az nagyon szép!
De még lehetne nagyobb is.
Ne is hallgass rajuk kérdező, a C-kosarmeret gyönyörű! En ha lehet csak ilyen lányokkal ismerkednek, de mivel elegge népszerűek ezert a párjaim kisebb cicivel voltak megáldva.
31f
25 :DD
széles hátam van ez tény, de vékony vagyok, létezik homok óra alak tudod nem minden lánynak egybe van a teste ;) :D
167cm vagyok és, 54 kg
a fenekem is viszonylag nagy, de a hasam lapos, van mit fogni rajtam de ott ahol kell :)
Amekkorának hiszed a melled akkora az arcod is (ergo nagy)
Meddig akarod még itt fényezni magad, hogy te milyen jó mellekkel és bomba alakkal vagy megáldva?
Tudod a nők, vagyis inkább a fiatal lányok, mivel te még közel sem vagy a nőhöz, nagy része azt hiszi magáról hogy milyen jól néz ki, milyen sokat ér, közben meg valóban nem valami nagy szám. Ez most tudod olyan, amikor te írtad, hogy sok nő a 75Bre azt hiszi hogy a B az normál kosár méret pedig kicsi.
Tudod a B igenis normál kosár méret és nem kicsik azok a mellek amelyek kitöltik azt.
Szerintem meg szimplán csak te választottál nagyobb melltartót a kis melledhez, hogy jobb csajnak tűnhess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!