Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk milyen számotokra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen számotokra a tökéletes mell?

Figyelt kérdés

Kicsi,közepes vagy nagy? bimbo milyen legyen? Képet is linkelhettek kiváncsi vagyok :)

18/L

nekem. 80/C s a mellem.

2016. jún. 1. 22:50
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Én a 75B-re bukom leginkább. Az hogy az kicsi/nagy az viszonyítás kérdése, nekem az az ideális, mondhatni hogy tökéletes.
2016. jún. 1. 23:23
 22/44 anonim ***** válasza:
28%
D alatt nem állok szóba lánnyal, bocs kérdező.
2016. jún. 1. 23:36
 23/44 anonim ***** válasza:
69%
Ez pl tökéletes: [link]
2016. jún. 1. 23:37
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Szilikonmentes.

Ezen kívül pont az tetszik, amelyik azon a lányon van, aki éppen tetszik és ha nem tárgyként gondolok a lányokra, akkor nem a melle miatt fog megtetszeni az, akivel összejövök, vagy lefekszem.

22/F

2016. jún. 2. 00:29
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nagy a melled kérdező, de a hátad is.. inkabb kisebb mell, de vékonyabb testen.
2016. jún. 2. 00:29
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

A 18-as által linkelt az nagyon szép!

De még lehetne nagyobb is.

2016. jún. 2. 00:46
 27/44 anonim ***** válasza:
a 23 asnál linkeltnél ne legyen nagyobb az elég jo
2016. jún. 2. 06:49
 28/44 anonim ***** válasza:
6%

Ne is hallgass rajuk kérdező, a C-kosarmeret gyönyörű! En ha lehet csak ilyen lányokkal ismerkednek, de mivel elegge népszerűek ezert a párjaim kisebb cicivel voltak megáldva.

31f

2016. jún. 2. 08:11
 29/44 A kérdező kommentje:

25 :DD

széles hátam van ez tény, de vékony vagyok, létezik homok óra alak tudod nem minden lánynak egybe van a teste ;) :D

167cm vagyok és, 54 kg

a fenekem is viszonylag nagy, de a hasam lapos, van mit fogni rajtam de ott ahol kell :)

2016. jún. 2. 09:20
 30/44 anonim ***** válasza:
90%

Amekkorának hiszed a melled akkora az arcod is (ergo nagy)

Meddig akarod még itt fényezni magad, hogy te milyen jó mellekkel és bomba alakkal vagy megáldva?

Tudod a nők, vagyis inkább a fiatal lányok, mivel te még közel sem vagy a nőhöz, nagy része azt hiszi magáról hogy milyen jól néz ki, milyen sokat ér, közben meg valóban nem valami nagy szám. Ez most tudod olyan, amikor te írtad, hogy sok nő a 75Bre azt hiszi hogy a B az normál kosár méret pedig kicsi.

Tudod a B igenis normál kosár méret és nem kicsik azok a mellek amelyek kitöltik azt.

Szerintem meg szimplán csak te választottál nagyobb melltartót a kis melledhez, hogy jobb csajnak tűnhess.

2016. jún. 2. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!