Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló mellű lányok. Ti lógósnak érzitek?
Sztem ki van toltve vmivel, mert furan mozog, ettol fuggetlenul elhiszem, h a fiuknak ez guszta.
A logo cicik altalaban azert nem ilyenek.
ez Ewa Sonnet, természetes mellei vannak
emlékszem, a kábeltévés internet hajnalán, tizennégy évesen erotikus képek után kíváncsiskodva az egyik legelső galériájára tévedtem
a legtöbb fotón push-up melltartóban volt, bármelyik szilikoncsöcsös plakátcsaj lehetett volna
az utolsó két fotón levette, én pedig teljesen ledöbbentem, hogy a maguk természetes valójában milyen csodálatos esésük van az ilyen melleknek
65 nincs neki beletöltve semmi, az általad linkelt gif-en azért van mű hatása, mert feljebb nyomja a melltartó, és be van kenve olajjal
egy fiatal nőről van szó, a mellei lógnak a méretük miatt, de azért van formájuk és tömörségük, nem amolyan öregaszonyos "üres tejeszacskó" stílusban csüngedeznek lefelé
Lógnak vagy sem, de ettől instant merevedésem lett.
Az ilyen mellet azt kifejezetten imádom.
22F
Ez nem lóg. Az enyem is hasonló. Persze nem fog hegyesen kiállni mint egy kis cici.
Neke. 75D. Jól erzem vele magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!