Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló mellű lányok. Ti lógósnak érzitek?
2016. jún. 1. 14:11
21/82 anonim válasza:
Aki szerint ezek logó mellek, az még nem látott igazi női mellett! Persze hogy húzza le őket a gravitáció, van súlyuk rendesen, de nagyon szép feszesek.
22/82 anonim válasza:
Akkora mellek természetesen nem állhatnak úgy,mint a cövek. Női szemmel is szép,szerintem. :)
Bár,nekem sincs kicsi,de azért örülök,hogy nem ekkorák :D mert ez később már elég valószínű,hogy lógni fog, másrészt rengeteg hátránya is van a nagy mellnek.
24/82 CODE3 válasza:
Ezek nem lógnak.. Igazi nagy mellek ez a kedvecem, ha összehoz a sors egy ilyen mellekkel rendelkező lánnyal jo eséllyel elvedzem feleségül :P
25/82 anonim válasza:
Ilyen a tökéletes női mell! Hatalmas, természetes, imádom! És egyáltalán nem lógnak, csak mell formájuk van, ami nem ilyen az szilikon.
f26
26/82 anonim válasza:
ezek mellek
persze egy a kosarasat nem húzza a gravitáció mert nincs mit húzni
én imádom az ilyet szép nagy természetes és "hullámzik" :D
29/82 anonim válasza:
Szep mellek ezek izgatoak szamomra nagyon, sokkal jobb mint a pici mellek szerintem
30/82 anonim válasza:
Dehogy is. Sok pasinak bejön ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!