Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló mellű lányok. Ti lógósnak érzitek?
igazából ha már ekkora, akkor természetes, hogy nem fog peckesen meredni. de nem baj, amíg ilyen teltek. majd akkor lesz baj, ha fogysz és nem marad benne zsír.
nekem is ez a bajom :D nem vagyok kövér, de van rajtam kb 5-7 kg, amit feleslegesnek gondolok. de ha elkezdek fogyni, elsőnek a melleimből jön le, aztán már nem olyan szépek. pedig most nagyon meg vagyok velük elégedve, szép teltek.
(privátokat nem kérek, nem is fogok válaszolni)
Úristen mennyi kiéhezett nyomorék farok!
Hányingerek vagytok mindannyian.
Ewa Sonnetnek közel tökéletes mellei vannak.
27F
Íme egy kismellű nő, aki nem bírja ki, hogy ide írjon.
Már csak azért sem kellenek a nagy/nagyon nagy mellek, mert nem akarnám, hogy a pasik csak a mellem lássák bennem. ☺️
Szerintem nincs szexibb egy aranyos arcú lánynál, aki ízlésesen van felöltözve. Úgy, hogy semmije sem látszik ki.
Természetesen a nagy mellek lógnak és ha melltartó függő, akkor a mell nem tudja később tartani magát.
Ilyen ez a gravitáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!