Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hasonló mellű lányok. Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasonló mellű lányok. Ti lógósnak érzitek?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jún. 1. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
87%

#11, #21

"Látott már valaki lógós melleket közületek? Csak mert ezzek nem lógnak. A súlya miatt húzza a gravitáció. Teljesen átlagos mell formája van."

"Aki szerint ezek logó mellek, az még nem látott igazi női mellett! Persze hogy húzza le őket a gravitáció, van súlyuk rendesen, de nagyon szép feszesek."

Nem éreztek egy kis ellentmondást a válaszaitokban? Igen, húzza le őket a gravitáció, magyarul lógnak.. Ez természetes, szerintem sem csúnya egyáltalán, de attól még ne szépítsünk már a szavakon.

2016. jún. 25. 20:43
 32/82 zóna_pocok ***** válasza:
84%
Nekem a kicsi mellek jobban bejonnek. Emez log, de nem negativ ertelemben mondom, hanem mert teny hogy egy ekkora csocsot huzza a gravitacio. Szep, de attol meg log :)
2016. jún. 25. 21:15
 33/82 anonim ***** válasza:
88%

Most mit vártok egy ekkora cicitől?

Ennyi erővel a tüsihajúak is mutogathatnának a hosszú hajúakra, hogy "Fúj, lóg a hajatok!"

És akkor mi van? Attól szép, hogy lóg, mert ez a természetes állapota.

2016. júl. 7. 20:41
 34/82 anonim ***** válasza:
73%
szerintem ezt a kismellu nok talaltak ki hogy ez nem szep, mert irigyek azokra a nökre akiknek ilyen melle van, ferfikent mondom csodalatos az ilyen mell
2016. szept. 27. 22:33
 35/82 anonim ***** válasza:
83%
oké a csaj meg aki a háttérben van az is
2016. szept. 27. 22:58
 36/82 anonim ***** válasza:
88%
Így néz ki nagyjából egy tökéletes, természetes mell. Imádom az ilyen hatalmas melleket!
2016. szept. 28. 13:11
 37/82 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem borzasztó szexi :D

F

2016. okt. 19. 20:15
 38/82 anonim ***** válasza:
76%
Ennek a csajnak egyszerűen tökéletesek a mellei!
2016. okt. 20. 12:36
 39/82 anonim ***** válasza:
100%

Értse meg mindenki, h ami nagy mell és nem szilikon, az mind lóg. Nincs izom a mellben, ami tartaná. Pont.

Persze, h lóg, de attól még nagyon szép, ezt nőként mondom. Nekem sincs kicsi, és sokkal jobban lógnak, mint neki...sajna 😢

2017. aug. 15. 16:05
 40/82 anonim ***** válasza:
80%
Érdekes, nekem épp akkor tetszene, ha jobban lógna. Szerintem végtelenül erotikus a lógó cici! Ezt férfiként mondom...
2017. aug. 15. 16:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!