Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló mellű lányok. Ti lógósnak érzitek?
2016. jún. 1. 14:11
11/82 anonim válasza:
Látott már valaki lógós melleket közületek? Csak mert ezzek nem lógnak. A súlya miatt húzza a gravitáció. Teljesen átlagos mell formája van.
12/82 anonim válasza:
Imádom az ilyen és az ehhez hasonló formájú melleket. Gyönyörűek, bármikor tudnám őket simogatni és nyalogatni.
13/82 anonim válasza:
Ekkora mell csak akkor nem lóg, ha szilikon. Tehát ez természetes és szép, ami természetes az számomra sosem taszító. Nekem viszont baromi kicsi. :\
14/82 anonim válasza:
Hogyne lenne lógós?Szépek,de egy pár év múlva már nem lesznek azok...nekem sokkal jobban bejönnek a kisebb,kerekebb mellek ;)
15/82 anonim válasza:
Ennek a csajnak (Ewa Sonnet) egyszerűen fantasztikus, elképesztően, gyönyörű, hatalmas és természetes mellei vannak! Imádom! Úgy tökéletes ahogy van, bárcsak több lányt megáldana ennyire a természet!
26F
16/82 anonim válasza:
14-es: Egy pár év múlva te meg olyan ráncos leszel mint egy elefánt.
17/82 anonim válasza:
#16 ahogy mindenki..:D De ez nem változtat azon,hogy neki extrémen lógni fognak a mellei.
18/82 anonim válasza:
Szerintem ha természetesen ekkora a melled, akkor nem fog hetykén állni, hiszen gondolj bele, mekkora súlya lehet. Igen, lóg, ahogy kell neki, és nagyon szép :)
19/82 anonim válasza:
picit lóg, de nem vészes a sulya miatt ez normális hogy ilyen de ettől független szép :) bár nekem ekkora már nem kéne, de ilyesmi lesz csak szilikon és a bimbom se ilyen nagy :D
20/82 anonim válasza:
Lóg.
Egy kicsit.
De nagyon gyönyörűűűűűű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!