Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha négy alkalommal kielégitett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha négy alkalommal kielégitett egy lány orálisan, de közben barátnőm van, az mennyire elítélendő? 24F

Figyelt kérdés
Jól csinálja ez a lány, vágyom is rá, szokott eszemben lenni. De nem akarom elhagyni a barátnőm.

2016. máj. 31. 18:48
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
26%

minden nő ijen igy kezdi

amugy mi padik is ijenek vagyunk több vasat a tűzben tartunk

de ez igy van rendjén

használd amig lehet

ha dobtad akkor ird meg oralizálom én esetleg megisd,u.g,om

2016. júl. 30. 23:45
 42/46 anonim ***** válasza:
miert mondanád el ? Ha sosem derül ki, nem lesz belőle semmi baj, egy kis elvezkedes miatt még nem megy tönkre semmi, még lehet jovotok a baratnőddel. De ha a szuka nem szop le hagyd el, ne elj hossszu tavon olyan novel aki még arra sem képes hogy kielegítsen.
2016. júl. 30. 23:50
 43/46 anonim ***** válasza:
18%
szerintem csak annyira hogy egy senkiházi féreg attention whore vagy aki unalmából irogat ilyen kérdeseket :3
2016. júl. 31. 00:02
 44/46 anonim ***** válasza:
A testi örömök fontosabbak, mint az érzelmi kötődés? 2 különböző embernél nem lehet, mert etikátlan. Ezt döntsd el, hogy ha a halálos ágyadon visszagondolsz, mi lenne a véleményed.
2016. júl. 31. 07:00
 45/46 A kérdező kommentje:
A barátnőmmel kb alig találkozok már, de nem akarja hogy szakítsunk. Unom már ezt az egész szenvedést...
2016. júl. 31. 09:43
 46/46 anonim ***** válasza:

Ha te SZERETED még, (tehát tudsz hosszabb távon tervezni vele, ha helyre tudjátok egyáltalán hozni) ha nem akkor szakítsatok.

Én már egyszer fél évet kínlódtam jelenlegi bnőmmel, szakítottunk, most pedig már együtt vagyunk és semmi probléma.

2016. júl. 31. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!