Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha négy alkalommal kielégitett egy lány orálisan, de közben barátnőm van, az mennyire elítélendő? 24F
Kérdező, egy utolsó patkány vagy, nincs mit ezen szépíteni!
Joga van megtudni szegény lánynak, hogy mit művelsz a háta mögött...
Téged is csak a megszokás és a ragaszkodás tart mellette, nem a szeretet.
Bevállalós B+.
Akkor te meg vállald be hogy nem fog szeretni senki,te szrhzi.
Attól hogy lenyeli,attól több.Hagyd ott a lányt! Aztán annyi nőt bszhtsz szét ahányat akarsz.
Innen szeretetet,onnan meg szexet vársz?
A barátőm szeret, viszont nagyon visszafogott a szexben.
A másik csaj nem szeret, viszont bevállalós.
Köszönöm a véleményeket. Senkit nem pontoztam se le, se fel. Viszont nem értem miért kell minősíthetetlen hangnemben írni. Csak tanácsot kértem, mert igenis rossz nekem ez a helyzet. Nehéz döntenem.
En mindig ugy voltam vele: Ha van f*s.z.od a felrelepeshez, akkor ahhoz is legyen,h vallalod kovetkezmenyeket.
Engem is csaltak mar meg, es borzaszto erzes, nekem ez az egyik ami megbocsathatatlan. Nem ertem miert vagy a baratnoddel, ha nem kivanod. Most komolyan nem szidasbol, de azert mert gyava vagy. Egyszeruen nincs f*s.z.od eleallni es azt mondani, ne haragudj, nem kivanlak mar, nem eleg amit nyujtasz, hagyjuk inkabb a p**b-a.
En nagyon sajnalom az ilyen lanyokat, pont most hetvegen kellett vigasztalnom egy ilyen helyzetben levo lanyt. O sem tudja,h megcsaltak, en viszont sajnos igen, nekem esett nehezemre a szemebe neznem! :(
Ha nem jó vele a szex akkor ott kell hagyni,s nem félrebszni.
Nehogy már a lány hibája legyen hogy nem tudja ő felségét a nagy kant kiszolgálni.Döntsd el hogy szeretetre vágysz vagy szexre.
Félsz a szeretet hiánytól az unalmas napokon? Akkor is egy kis frg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!