Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha négy alkalommal kielégitett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha négy alkalommal kielégitett egy lány orálisan, de közben barátnőm van, az mennyire elítélendő? 24F

Figyelt kérdés
Jól csinálja ez a lány, vágyom is rá, szokott eszemben lenni. De nem akarom elhagyni a barátnőm.

2016. máj. 31. 18:48
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
80%
Nehéz ez az egész? Mindjárt megsajnálunk :(
2016. máj. 31. 20:29
 22/46 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, egy utolsó patkány vagy, nincs mit ezen szépíteni!

Joga van megtudni szegény lánynak, hogy mit művelsz a háta mögött...

Téged is csak a megszokás és a ragaszkodás tart mellette, nem a szeretet.

2016. máj. 31. 20:51
 23/46 anonim ***** válasza:
79%
F.É.R.E.G vagy.
2016. máj. 31. 21:02
 24/46 anonim ***** válasza:
79%

Bevállalós B+.

Akkor te meg vállald be hogy nem fog szeretni senki,te szrhzi.

Attól hogy lenyeli,attól több.Hagyd ott a lányt! Aztán annyi nőt bszhtsz szét ahányat akarsz.

Innen szeretetet,onnan meg szexet vársz?

2016. máj. 31. 21:12
 25/46 anonim ***** válasza:
24%
csináld tovább így, ez a barátnőd hibája csakis, ha kitudna elégíteni nem szorulnál más lányra, vessen magára!
2016. máj. 31. 21:41
 26/46 A kérdező kommentje:

A barátőm szeret, viszont nagyon visszafogott a szexben.

A másik csaj nem szeret, viszont bevállalós.

Köszönöm a véleményeket. Senkit nem pontoztam se le, se fel. Viszont nem értem miért kell minősíthetetlen hangnemben írni. Csak tanácsot kértem, mert igenis rossz nekem ez a helyzet. Nehéz döntenem.

2016. máj. 31. 21:49
 27/46 anonim ***** válasza:
82%

En mindig ugy voltam vele: Ha van f*s.z.od a felrelepeshez, akkor ahhoz is legyen,h vallalod kovetkezmenyeket.

Engem is csaltak mar meg, es borzaszto erzes, nekem ez az egyik ami megbocsathatatlan. Nem ertem miert vagy a baratnoddel, ha nem kivanod. Most komolyan nem szidasbol, de azert mert gyava vagy. Egyszeruen nincs f*s.z.od eleallni es azt mondani, ne haragudj, nem kivanlak mar, nem eleg amit nyujtasz, hagyjuk inkabb a p**b-a.

En nagyon sajnalom az ilyen lanyokat, pont most hetvegen kellett vigasztalnom egy ilyen helyzetben levo lanyt. O sem tudja,h megcsaltak, en viszont sajnos igen, nekem esett nehezemre a szemebe neznem! :(

2016. máj. 31. 21:59
 28/46 anonim ***** válasza:
24%
az ilyen lányok megérdemlik hogy megcsalják őket! ha annyira szeretnék az embert, akkor normálisan szexelnének vele, hiszen a szex a párkapcsolatnak egy nagyon fontos része!
2016. máj. 31. 22:29
 29/46 anonim ***** válasza:
83%

Ha nem jó vele a szex akkor ott kell hagyni,s nem félrebszni.

Nehogy már a lány hibája legyen hogy nem tudja ő felségét a nagy kant kiszolgálni.Döntsd el hogy szeretetre vágysz vagy szexre.

Félsz a szeretet hiánytól az unalmas napokon? Akkor is egy kis frg vagy.

2016. máj. 31. 23:18
 30/46 anonim ***** válasza:
85%
joga van megtudni a baratnodnek aztan ha elmondtad neki kuldheted hozzam majd en meg vigasztalom meg te a cumizosal kieled magad ;)
2016. jún. 1. 01:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!