Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha négy alkalommal kielégitett egy lány orálisan, de közben barátnőm van, az mennyire elítélendő? 24F
Figyelt kérdés
Jól csinálja ez a lány, vágyom is rá, szokott eszemben lenni. De nem akarom elhagyni a barátnőm.2016. máj. 31. 18:48
11/46 anonim válasza:
Én nem fogalmazom meg neked ilyen durván, de igaza van az utolsónak :/
Ez nagyon gáz így bocsi, de sajnálom szegény barátnődet.
Van szex vagy nincs, ez akkor is szemétség.
12/46 anonim válasza:
Szex vagy orál, az már mindegy. Még most hagyd ott a barátnődet, 3 év nem olyan sok, ne 10 év házasság és 2 gyerek után legyen vége. Szegény lány.
13/46 anonim válasza:
Mármint a 9-esnek van igaza, 11-es voltam
14/46 anonim válasza:
10-es látom téged is jól meg***pattak, hogy ezt írod :D
15/46 anonim válasza:
#14 Tévedsz :D. Csak tudom, hogy milyenek a nők :)
16/46 anonim válasza:
#15 Milyenek a nők? Nem inkább milyenek az emberek? Személytől, nem pedig nemtől függ, hogy ki csalja a másikat. Bár hiába írom ezt le, ha ilyen korlátolt vagy.
18/46 anonim válasza:
Velem is megeset nem csókoloztam azzal aki lecumizot így nem is fogtam megcsalásnak...
a baj csak ott kezdődött hogy évek mula betoltam másnak a kárgyilot és utána szakitottam is a csajjal mert nem is élveztem vele a szexet
5 évembe telt mire kiéltem magam most 27 évesen meg nem birnám már megcsalni a csajomat!
19/46 A kérdező kommentje:
Elég vegyesek a vélemények.
Köszi mindenkinek!!
Igen, én is szeretném kiélni magam egy kicsit. De a barátnőm kezd gyanakodni. Nehéz ez az egész. :/
2016. máj. 31. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!