Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha négy alkalommal kielégitett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha négy alkalommal kielégitett egy lány orálisan, de közben barátnőm van, az mennyire elítélendő? 24F

Figyelt kérdés
Jól csinálja ez a lány, vágyom is rá, szokott eszemben lenni. De nem akarom elhagyni a barátnőm.

2016. máj. 31. 18:48
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
61%
Én úgy tudom csak az 5. cumiztatástól megcsalás! Még van egy dobásod! :D
2016. jún. 1. 01:19
 32/46 anonim ***** válasza:
29%

Istenem itt mindenki annyira becsületes hogy elhányom magam!

24 éves a tag 24!!!! milyne idős lehet a csaja 20-22? Ilyen idős korban egy nő nem gondolkozik még gyereken komoly kapcsolaton lehet együtt se maradnak miért ne tolja a farkát más irányba mikor nincs még komoly kapcsolatban?

2016. jún. 1. 07:48
 33/46 anonim ***** válasza:
62%

Én 21 évesen szakítottam a szerelmemmel, mert még csajozni akartam. Nagyon fájt, de megléptem.

Utána 2 évig még együtt voltunk ilyen "se veled-se nélküled" jelleggel, tehát papíron nem, csak gyakorlatilag voltunk 1 pár. Megvolt a csajom is, de lehetett akárkivel kavarni.

Ezt javaslom. Mert ez így korrekt, de ha szerencséd van, kb a csajod is megmarad és vadászhatsz is. ;)

2016. jún. 1. 08:46
 34/46 A kérdező kommentje:

19 éves a barátnőm. Raadásul egész tanévben másik városban volt egyetemen. Állandóan szexhiányom volt.

Köszi a tippeket!

2016. jún. 1. 09:04
 35/46 anonim ***** válasza:
Nagyon nem szép dolog
2016. jún. 4. 15:58
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
ezt hívják úgy, hogy megcsalás.
2016. jún. 6. 12:13
 37/46 A kérdező kommentje:
#31: Ma végre megvolt ötödször is. Jó volt nagyon megint!!
2016. júl. 12. 14:49
 38/46 anonim ***** válasza:
23%
csajodnak is lehet van egy pasija ugyhogy törlesztettél ő is szo,p.i,k valahol és őt kielegiti mas pasi ez az élet
2016. júl. 13. 22:05
 39/46 anonim ***** válasza:
71%
Most neked olyan nehéz, szegény te! Tudod miért nehéz? Azért mert nincs sem gerinced, sem kontrollod a farkad felett! Ha ennyire jó a másik csaj, akkor menj oda és hagyd békén a barátnődet, mert jobbat érdemel nálad. Amúgy meg azt mondtad, hogy visszafogott szex terén. Próbáltál ezen változtatni? De csak hogy tudd: minden nőből előhozható az amire te vágysz, csak ehhez te gyökér vagy. DE ha a barátnőd elmenne más srácokat szopkodni, az hatalmas sebet ejtene a feltételezett szívecskéden. Hagyd ott a barátnődet! Így mind a ketten, nem mind a hárman jobban jártok!
2016. júl. 13. 22:16
 40/46 anonim ***** válasza:
Egy fenékkel nem lehet két lovon ülni
2016. júl. 30. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!