Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha négy alkalommal kielégitett egy lány orálisan, de közben barátnőm van, az mennyire elítélendő? 24F
Istenem itt mindenki annyira becsületes hogy elhányom magam!
24 éves a tag 24!!!! milyne idős lehet a csaja 20-22? Ilyen idős korban egy nő nem gondolkozik még gyereken komoly kapcsolaton lehet együtt se maradnak miért ne tolja a farkát más irányba mikor nincs még komoly kapcsolatban?
Én 21 évesen szakítottam a szerelmemmel, mert még csajozni akartam. Nagyon fájt, de megléptem.
Utána 2 évig még együtt voltunk ilyen "se veled-se nélküled" jelleggel, tehát papíron nem, csak gyakorlatilag voltunk 1 pár. Megvolt a csajom is, de lehetett akárkivel kavarni.
Ezt javaslom. Mert ez így korrekt, de ha szerencséd van, kb a csajod is megmarad és vadászhatsz is. ;)
19 éves a barátnőm. Raadásul egész tanévben másik városban volt egyetemen. Állandóan szexhiányom volt.
Köszi a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!