Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem képesek elfogadni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek elfogadni az emberek itt, hogy a pénz a legfontosabb dolog a világon?

Figyelt kérdés

Azért a szexualitás kategóriába írom, mert itt pofátlanul megy az álszenteskedés. Nem azért van 0 önbizalmad, meg azért nincs nőd, mert 5 ezred marad hó végére, a normális nőket az nem érdekli.. a fenéket nem.

Az élet minden más területén is fontos, sokkal egészségesebb lehetsz stb..

2016. máj. 31. 00:13
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:

Nem számít,mert egyszer mindenki eltűnik...

Sokan nem tudják elfogadni a halált,ezért kell nekik valami,amibe bele menekülhetnek,harácsolás,stb.

Az afrikai bennszülött és Bill Gates is meghal egyszer...

2016. máj. 31. 18:07
 42/67 A kérdező kommentje:

Ugyanazt a 2-3 dolgot írjátok le állandóan, én meg nem leszek papagáj, hogy magamat ismételjem.

Számtalan szegény családba született ember lett már gazdag. A gazdagok nagy átlagosságban vékonyabbak, sportosabbak. Van pénz minőségi ételekre, sportolásra, személyi edzőre.

Nem jelent semmit, hogy neked állítólag van egy ilyen ismerősöd.

2016. máj. 31. 18:07
 43/67 A kérdező kommentje:

ma 18:07

Ennyi erővel akár már most leugorhatnál a tizedikről, a te logikád szerint...

Az nem mindegy, hogy hogy éli az életét

Végigszenvedi és koporsó

Vagy végigélvezi és koporsó

2016. máj. 31. 18:08
 44/67 anonim ***** válasza:

Nem kamusztori.

Anyám főnökének a veje.

Egész életében csak harácsolt,húst zabált.

Attól,hogy valaki gazdag még nem feltétln igényes...

Aztán sosem élt,nem sportolt soha,egy kismalac testében élt,de a lényeg,hogy van vagy 20 millió a számláján...

2016. máj. 31. 18:10
 45/67 A kérdező kommentje:
Mindjárt jön valaki az ezo kategóriából, hogy rossz helyre fogsz újraszületni vagy mész a pokolba.
2016. máj. 31. 18:10
 46/67 anonim ***** válasza:

Lehet nem kamu de én nekem egyik gazdag ismim sincsen tönkremenve sőt én jómódban vagyok és még élek :))))

Jó persze van néha magas vérnyomásom ez a hajtás végett van plusz a családomba infarktus,agyvérzés,magasvérnyomás sajnos nem várt vendégek.

2016. máj. 31. 18:12
 47/67 anonim ***** válasza:

Tudod,hiába van személyi edző meg sok pénz,ha nem tud a gazdag rendezett életet élni,mert nincs napirendje,mert túlórázik,nem alszik eleget,akkor edzeni sem lesz ereje,hiába tömi magába a cuccost...

Szegényből lett gazdag,ne, mondtam,hogy kizárt,ezekből lesznek,azok,akikről meséltem.tohonya,zsírdisznók,akik nem figyeltek magukra,mert a pénzt hajtották...

Aztán 50 évesen már hiába akar edzeni,megöregedett,de elmondharja,hogy van egy 50milliós háza,ahol luxusprostik sétálnak,csak ő ebben az álomképbem már csak az öreg bácsi,akinek nem áll fel...

2016. máj. 31. 18:14
 48/67 anonim ***** válasza:
Tudod van egy mondás,hogy nem azért élek,hogy dolgozzak,hanem azért dolgozok,hogy éljek...
2016. máj. 31. 18:16
 49/67 anonim ***** válasza:

Hétvégén sportolni.

Ja,mert heti 1-2 alkalom sporttal ellehet érni,azt amit más heti 4-5 nap,higyne xdddd

Aki csak hétvégén sportol az max az elhízás ellen teszi,de izmos,sosem lesz...

Na meg hétvégén pihenni is kell..a pihenés is az élet része.

2016. máj. 31. 18:19
 50/67 anonim ***** válasza:

"Ismerek diplomás embereket és egyiknek sincs ilyen szarja."

Már megint itt tartunk, ami a te ismerőseidnek nincs, az nem létezik, ez aztán az érvelés.

"Az mennyivel jobb mondjuk, amikor a gyári melós felköti magát, mert depressziós lesz?"

Természetesen nem jó, ha ilyen történik, de depresszió, öngyilkosság előfordul mindenféle vagyoni helyzetben, csak éppen más okokból. Ez is bizonyítja, hogy pénzen nem vehetsz gondtalan életet.

"Ezek a menedzserek meg általában munkamániások, szóval saját döntésük, hogy elhalmozzák magukat munkával, mert sok pénzt akarnak."

Ha nem lennének ezek a munkamániás menedzserek, ki alapítana cégeket, ahol az emberek dolgozhatnak? Na akkor lenne itt igazi pénztelenség.

"oké, tegyük fel, valaki csúnyának született, kicsi pénisszel és gazdag lett. Min változtatna, ha szegény lenne? Akkor lenne egy összetartó, szerető családja?... XDD Így legalább luxusprostikat dug, bármennyire is felszínes "kapcsolat", szegényen még ennyi se lenne."

Nem biztos, hogy luxusprostikat dug, nem mindenkinek ebben teljesedik ki az élete, még ha neked ez is a legnagyobb álmod. Lehet, hogy nagyon szomorú és magányos, amiért nem talált egy szerető társat, olyant meg nem akar, aki a pénzéért van vele.

Egyébként a csúnyaság ellen szegényen is sok mindent lehet tenni. Futás ingyen van, felüléseket, fekvőtámaszokat ingyen lehet végezni, 1-2 súlyzó, amivel otthon edzhet az ember, nem visz csődbe, egy jó frizura otthon is elkészíthető, jobb ruhákhoz kiárusításon, ebay-en stb is hozzá lehet jutni.

Ha ehhez még kedves valaki, jó humorú, udvarias és nem az irigység és a megkeseredettség sugárzik róla, még tovább javul az összkép a nők szemében.

A péniszméret olyan amilyen, de kézzel, szájjal sokat lehet kompenzálni, és vannak nők, akiknek ez jobban esik, mint maga az aktus.

"Azért megnézném, hogy Magyarországon és valami gazdag országban mennyi házasság végződik válással és meddig tartanak a házasságok. Szerintem gyorsan kiderülne, hogy a pénzben úszkáló országoknál mintha valami varázslatos módon hosszabb ideig tartanának a házasságok, mert nyugodtabbak a házaspárok"

Jó kutatómunkát! Ez engem is érdekelne, így van-e.

2016. máj. 31. 18:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!