Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek elfogadni az emberek itt, hogy a pénz a legfontosabb dolog a világon?
Azért a szexualitás kategóriába írom, mert itt pofátlanul megy az álszenteskedés. Nem azért van 0 önbizalmad, meg azért nincs nőd, mert 5 ezred marad hó végére, a normális nőket az nem érdekli.. a fenéket nem.
Az élet minden más területén is fontos, sokkal egészségesebb lehetsz stb..
"Igen, valószínűleg azért Magyarország szegény emberei közt a az egyik legnagyobb a szívinfarktus aránya az unióban..."
Forrást, számokkal. Amíg nem nevezed meg, honnan az információ, addig én is azt mondom, hülyeség.
És honnan veszed, hogy a vállalkozó meg a felsővezető nem stresszel a pénzen? Minél több van valakinek, annál többet akar, annál több a vesztenivalója és bizony stresszel rajta.
Ráadásul őket a munkájukban is több stressz éri (most ne azokat vedd alapul, akik semmihez nem értenek és csak a családjuknak köszönhetően vannak vezetői poszton, és munkájuk nulla csak a fizetést veszik fel), vállalatok, emberek sorsa múlik a döntéseiken.
És hogy annyival egészségesebben élnének? Nézz már meg egy híradót, ahol a leggazdagabbak, politikusok, menő üzletemberek szólalnak meg és csodálkozz el, hogy néznek ki!
Azok a "jó nők" meg akik ilyenekkel szexelnek, csak a pénz miatt teszik, vagyis k..vák, akiket normális gondolkodású férfi bottal meg nem piszkálna.
Ja, valószínűleg nincs összefüggés a pénz és az egészség közt: [link]
A szívbetegségek:
Na most te is tudod bizonyítani a hazugságodat, hogy 50 évesen meghalnak a gazdag emberek, mert streszelnek? :DDD
"És hogy annyival egészségesebben élnének? Nézz már meg egy híradót, ahol a leggazdagabbak, politikusok, menő üzletemberek szólalnak meg és csodálkozz el, hogy néznek ki! "
Most kiről beszélsz? 50-60 éves politikusokról? A 63 éves Csányi Sándorról? Láttad, hogy nézett ki 20-30-40 évesen? Ne idős emberekkel gyertek már mindig.. :DD
Nézd meg Gattyán Györgyöt akkor, ki van sportolva, igényes. Szerintem minden nő széttenné a lábát neki undor nélkül.
Az meg lehet, hogy valaki nem viszi a koporsóba a pénzét, csak az odáig elvezető út nem mindegy, hogy hogyan élte meg az életét, 100x több élményt szerzett.
"Ráadásul őket a munkájukban is több stressz éri "
Inkább stresszelnél te is Bill Gates-ként a Microsoft jövője miatt, mint egy Csepeli panelban élnéd a "gondatlan és stresszmentes" életed.
Pontosan.
Konkrétan több edzőtársam,barátom van aki kisportolt,sikeres vállalkozó,gyönyörű kecóban laknak,utazgatnak és dugják a legszebb nőket,beszélgetniük sem kell.
Ezzel szemben sok szegény volt csoporttársam nyikhaj vagy dagadék,ruhájukba kb. a WC-re nem mennék ki,barátnőjük fújjjjjjjj,nem tudom mennyi LSD kellene hogy hozzájuk érjek meg hány milliárd forint.
ma 14:33
Milyen pár száz életet? Ez nem az ezo kategória, ahova a tévképzeteiteket kell írni.
Akikről te beszélsz,gazdag ki van sportolva,azoknak a 90%egy percet sem dolgozott életében.
Mások bőrén élő vállalkozót nem nevezném munkának.
Aki maga dolgozik meg a pénzért,és ezért él luxusban,az meg anpi12óra munka mellett nem sportol semmit.Lehet,hogy minőségi nőkkel szexel,de ő maga egy egészségtelen zsírkupac.
Van,akinek csak a pénz számít,és az,hogy kivel szexel.
Én inkább élek szerényebben,de sportolni van időm,jól érzem magam a bőrömben,ez számomra többet ér,mint egy 10 perces menet,amiért 12 órát kepl dolgozni és 100 ezret lerakni.
Gattyán György?
Hát,mások keresik neki a pénzt,nem?
Oké,bejött neki az élet,úgy él,hogy másokat dolgoztatva milliárdos.
De mi most a dolgozó emberekrő beszéltünk,nem?
Akik ön,aguk dolgoznak a pénzért,nem mások munkájából élnek..
Érdekes én még magam dolgozok napi 8-10 órát és így vagyok kisportolva.
Minden döntés és kevesebb alvás kérdése.
De a cél nekem is,hogy én dolgoztassak vagyis nekem dolgozzanak.
Az,hogy mások munkájából él a vállalkozó,azt csak hiszed,igaz,hogy fizikailag úgy látszik,hogy nincsen az irodájába az ipse,de hidd el megy annyit mint cégvezető,hogy ihaj,üzletei után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!