Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem képesek elfogadni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek elfogadni az emberek itt, hogy a pénz a legfontosabb dolog a világon?

Figyelt kérdés

Azért a szexualitás kategóriába írom, mert itt pofátlanul megy az álszenteskedés. Nem azért van 0 önbizalmad, meg azért nincs nőd, mert 5 ezred marad hó végére, a normális nőket az nem érdekli.. a fenéket nem.

Az élet minden más területén is fontos, sokkal egészségesebb lehetsz stb..

2016. máj. 31. 00:13
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:

"Ha jól nézel ki,akkor bizony szexelnek veled.. "

Ha nincs pénzed és mackóalsóban vagy, és el vagy hanyagolva, nézhetsz ki bármilyen jól az "igénytelenség alatt", nem fognak vonzódni hozzád, beléd szeretni.

Nyilván magas pozíciójú emberekre, vállalkozókra stb. gondoltam, nem melósokra akik 10-20 órát túlóráznak meg van 2 mellékállásuk.

2016. máj. 31. 02:35
 12/67 anonim ***** válasza:
82%

Én nem akarnék magas beosztású,menő vállalkozóval lenni,élni.

Nekem ezek az emberek nem szimpatikusak,nem szeretem a törtető nagyravágyó,pénzhajhász embereket.Szerintem elfelejtik,hogy miről szól maga az élet,elfelejtik élvezni.A sírba senki nem viszi a pénzét,sem a vagyontárgyait.

Az élmények számítanak.

Na,meg ezek az emberek többnyira nagyarcú,arrogáns emberek.

Én inkább csak nevetek rajtuk.

Az a baj,hogy te azt látod mások miként tekintenek rád,nem azt ahogy te magadat minek érzed.

A kapitalizmus is egy mentális betegség eredménye,az emberek egyszerűen nem tudnak csak magáért az életért élni....

2016. máj. 31. 04:27
 13/67 anonim ***** válasza:

Beléd szeretni?

Szerinted azok a 60feletti vén trottyok mit szeretnek a 20as,30as nőkben?

Semmit,csak egy kirakatmak kellenek nekik,mert már nem áll fel nekik.Mindenki tudja,hogy a pénz miatt vannak velük,nem szeretetnből.

Önámítás...

2016. máj. 31. 04:29
 14/67 anonim ***** válasza:

Ha nincs pénzed és mackóalsóban vagy, és el vagy hanyagolva, nézhetsz ki bármilyen jól az "igénytelenség alatt", nem fognak vonzódni hozzád, beléd szeretni.

Na az igénytelen mackóalsós meg az az Armani öltönyös között azért van néhány fokozat. Ha valaki nem milliomos vállalkozó vagy felsővezető, az még nem feltétlen igénytelen és ápolatlan.

Illetve ezek a magas pozíciójú emberek se mind úgy néznek ki, mintha egy divatlapból léptek volna elő.

Szexelni azzal fognak, aki jól néz ki és jól tud bánni a nőkkel, és ez nem feltétlen egyenlő azzal, hogy drága helyekre hordják őket és drága ajándékokat vesznek nekik.

Másrészt meg pont ezeket a vállalkozókat, felsővezetőket viszi el gyakran 40-50 évesen a stressz miatt egy infarktus.

2016. máj. 31. 04:32
 15/67 anonim ***** válasza:

a pénz fontos, de nem a legfontosabb. a legtöbb nőnek fontos egy komoly kapcsolatban, hogy egy stabil hátteret tudj biztosítani a családalapításhoz hosszú távon, de ez nem jelenti azt, hogy gazdagnak kell lenned.

és igazából szerintem ez egy elég fair dolog, hiszen erre tényleg lehet befolyásod, míg pl. a magasságodra és a farokméretedre szinte semmi, míg a külsődre is viszonylag korlátozottan.

2016. máj. 31. 05:58
 16/67 anonim ***** válasza:

Tudják csak hazudnak maguknak.

Élmények számítanak de ahhoz is pénz kell,mert komoly élmények pénzbe kerülnek.

Luxus nyaralás hatalmas élmény,Sárvár Spirit hatalmas élmény,ki vagy sportolva extrém jó,a barátnőd Sarka Kata alkatú is növeli az élményt,de ezek MIND MIND MIND pénz pénz pénz.

Nekem az edzés hatalmas élmény,de 120-150 között van havonta nekem koxolás nélkül.

Pénz és egészség legyen a többit kilóra megvesszük.

2016. máj. 31. 10:35
 17/67 A kérdező kommentje:

"Az élmények számítanak. "

A gazdag embernek sokkal élménydúsabb élete van mint egy szegénynek, dugni ők is tudnak, csak sokkal jobb nőkkel. Milyen más élménye lehet meg egy szegény embernek, amit egy gazdagnak nélkülöznie kéne? És egy gazdagnak milyen élményei vannak, amit egy szegénynek nélkülöznie kell? Ez hosszabb lista lenne.

"Na,meg ezek az emberek többnyira nagyarcú,arrogáns emberek.

Én inkább csak nevetek rajtuk. "

Általánosítás, ha gazdag lennél, magasról tennél rá ki "nevet" (irigykedik) rajtad.

"Beléd szeretni?

Szerinted azok a 60 feletti vén trottyok mit szeretnek a 20as,30as nőkben? "

Ha pénzről van szó, miért mindig a gazdag öregemberek érdekházasságaival nyugtatgatják magukat az emberek? :D Mintha csak ez létezne.

Igen, beléd szeret, mert igényes vagy, jól nézel ki, van önbizalmad. Külső-belső vonzalom alakul ki, ami a szerelemhez kell, ha még a személyiséged is jó, akkor nyert ügy.

"Másrészt meg pont ezeket a vállalkozókat, felsővezetőket viszi el gyakran 40-50 évesen a stressz miatt egy infarktus."

Igen, valószínűleg azért Magyarország szegény emberei közt a az egyik legnagyobb a szívinfarktus aránya az unióban, mert amúgy titokban felsővezetők és nem kell stresszelni a pénz miatt, és nem a zsíros, szar ételeket eszik. Életemben nem hallottam még ezt a hülyeséget.

ma 10:35

Egyetértek veled. :D

2016. máj. 31. 11:53
 18/67 anonim ***** válasza:

Tipikus sztereotípia aki gazdag,sikeres,vállalkozó,felsővezető arrogáns,bunkó.

Ezzel nyugtatják magukat,mert akarnak ők ilyenek lenni te a munkát beletenni már nem akarják.Meg lehet nézni,hogyan él egy sikeres vállalkozó egy vezető.

Legjobb helyekre megy el luxusba,a legszebb nőkkel szexel,úgy él ahogy akar.

Ezzel szemben egy szegény kuporgathat,dughatja a retek elhízott asszonyt,mehetnek faházba,és számolgathatják a filléreket és mehetnek a proli haverjaikkal sörözni,hát nem tudom melyik nagyobb élmény.

2016. máj. 31. 12:06
 19/67 anonim ***** válasza:
Nekem itt van pár százezer Ft megspórolt pénz a fiókomban és mégse kellek senkinek... mondjuk nem is mondom el egy nőnek sem.
2016. máj. 31. 12:21
 20/67 anonim ***** válasza:
Nem a pénz a lényeg, hanem a lehetőségek amiket meg tudsz váltani vele. Ha itt állna 1 milliárd forint egy raklapon a szobámba, attól még nem jönnének rám a nők.
2016. máj. 31. 13:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!