Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek elfogadni az emberek itt, hogy a pénz a legfontosabb dolog a világon?
Azért a szexualitás kategóriába írom, mert itt pofátlanul megy az álszenteskedés. Nem azért van 0 önbizalmad, meg azért nincs nőd, mert 5 ezred marad hó végére, a normális nőket az nem érdekli.. a fenéket nem.
Az élet minden más területén is fontos, sokkal egészségesebb lehetsz stb..
"Akikről te beszélsz,gazdag ki van sportolva,azoknak a 90%egy percet sem dolgozott életében. "
"Aki maga dolgozik meg a pénzért,és ezért él luxusban,az meg anpi12óra munka mellett nem sportol semmit.Lehet,hogy minőségi nőkkel szexel,de ő maga egy egészségtelen zsírkupac"
De áruld már el honnan veszed ezt a hülyeséget? Nyomod itt az oltári nagy hülye általánosításokat, amikor meg én mondok valamit, egyből statisztikákat kérsz, amit be is linkeltem.
Amikor én kérek, akkor nem tudsz semmit sem mutatni.
Tudok neked rengeteg olyan huszonéves srácot mutatni linkedin-en mondjuk, aki már vezetői pozícióba van, saját erőből, tanult, elvégezte az egyetemeket, van hozzá tehetsége stb.
És érdekes nem 100 kilók, hanem látszik rajtuk, hogy igényesek.
Mutasd már meg nekem, melyik multinacionális cégnél van 60 órás munkahét előírva.
"Mások bőrén élő vállalkozót nem nevezném munkának. "
"Gattyán György?
Hát,mások keresik neki a pénzt,nem?"
Gondolom még nem vállalkoztál soha. Lehet utána csinálni, ha ilyen könnyű, hogy kőműves segédmunkásként felépítesz egy multinacionális céget az ötletedből. De gondolom az már nem menne, mert ki kéne lépned a komfort zónádból. Így könnyebb, hogy lerobotolod a 8 órát a melóhelyeden, hazamész és a tipikus magyar mentalitásoddal rosszindulatúskodsz meg fikázol mindenki mást.
Kérdező, a forrásaid csak azt bizonyítják, hogy Magyarországon magas a szív- és érrendszeri betegségek kockázata 50 feletti férfiak körében és alacsony nálunk a várható élettartam. Ezt mindenki tudja.
De hol van itt, hogy csak alacsony jövedelműeket sújtana ez a betegség Magyarországon? Vagy százalékosan jóval többet közülük?
Rengeteg jómódú ember van aki iszik, dohányzik, disznóhúst zabál, nem sportol és ugyanúgy a rizikófaktorba kerül.
"...dugják a legszebb nőket,beszélgetniük sem kell."
Fantasztikus szellemi színvonalon lehetnek mind ezek a férfiak, mind a nőik.
"most te is tudod bizonyítani a hazugságodat, hogy 50 évesen meghalnak a gazdag emberek, mert streszelnek? :DDD"
Bocsáss meg, elnéztem a kérésedet, de tessék:
Azért mert te valamire még nem láttál példát, attól az még nem hazugság. A legdurvább általánosítást pedig te nyomod, miszerint az gazdag emberek mind gyönyörűek, gondtalanul boldogok és irigylésre méltó a szexuális életük.
Ez így egészen biztosan nem igaz teljesen.
Le is írtad, hogy mi okozza a szív- és érrendszeri betegségeket, amik az alacsony jövedelműeknél jellemzőek, kivételek mindenhol vannak, ez nem érv.
Nem véletlen Svájcban élnek a legtovább.
Egy 0 hozzászólásos 13 ÉVES CIKKEL meg végképp nem bizonyítasz semmit.
Ne égessétek magatokat ilyen izzadságszagú hozzászólásokkal, lássátok be, hogy a pénz az egyik legfontosabb dolog a világon.
Melyik a jobb, menedzser, szoftverfejlesztő, pénzügyes, mérnök vagy akármi vagy egy multinál, keresel 400-500 ezret, lehet túlórázol, (bár ezt törvényileg nem lehet kötelezően elvárni, és biztos nem 60 órát nyomsz le egy héten) de keresel 400-500 ezret és a szabadidődben, pénteken, hétvégén nincs megkötve a kezed, tudsz utazni, sportolni, csajozni, bulizni stb.
Vagy az a jobb, hogy 3 műszakban robotolsz egy gyárban nettó 100-ért, nem a pénzed miatt fogsz kelleni a nőknek, szuper, boldog leszel, egészséges, összetartó családod lesz meg amiket a 77%-os írt az elején, hogyne...
Úgy beszéltek, mintha a kis keresetű munkahelyeknél mekkora lazulások lennének, mindenhol robotolni kell.
A cikk valóban 13 éves, de miből gondolod, hogy a jelenség azóta visszaszorult, eltűnt? Mert Magyarország jobban teljesít?
Valószínű, ez a rendelő se létezne, ha nem kellene ilyen betegeket kezelni:
"lássátok be, hogy a pénz az egyik legfontosabb dolog a világon."
Ezt senki nem vitatja. Amivel nem értek egyet az az, hogy jó megjelenése, boldog élete, különösen boldog szexuális élete csak annak lehet, akinek számolatlanul sok van belőle.
Az összetartó családra pedig végképp nem ad garanciát a pénz. Gazdag embereknél IS sor kerülhet csúnya válásra, (vagyonmegosztás!) szembekerülhetnek a gyerekek a szüleikkel, rokonok között iszonyatosan eldurvulhat a helyzet. (pl örökösödési viták.)
A legnagyobb családi összetartás -tudom, sokan fel fognak hördülni- bizonyos kisebbségeknél figyelhető meg, pedig ott aztán nem jellemző a pénz.
Most meg belinkeltél egy paintben összedobott, noname rendelő oldalát. De valószínűleg nem létezne, csak ilyen emberek járnak oda. Ismerek diplomás embereket és egyiknek sincs ilyen szarja.
Elhiszem, hogy örülsz, hogy találtál egy ilyet, amivel tudsz érvelni ellenünk, és kapaszkodsz ebbe ezerrel, de próbálkozz mással.
Esetleg válaszold meg az előző kérdését. Mert látom nektek nagyon szelektív a látásotok. Az mennyivel jobb mondjuk, amikor a gyári melós felköti magát, mert depressziós lesz?
Ezek a menedzserek meg általában munkamániások, szóval saját döntésük, hogy elhalmozzák magukat munkával, mert sok pénzt akarnak.
Annyira mondjátok a jó megjelenést és a szexuális életet... oké, tegyük fel, valaki csúnyának született, kicsi pénisszel és gazdag lett. Min változtatna, ha szegény lenne? Akkor lenne egy összetartó, szerető családja?... XDD Így legalább luxusprostikat dug, bármennyire is felszínes "kapcsolat", szegényen még ennyi se lenne.
"Az összetartó családra pedig végképp nem ad garanciát a pénz. Gazdag embereknél IS sor kerülhet csúnya válásra"
Azért megnézném, hogy Magyarországon és valami gazdag országban mennyi házasság végződik válással és meddig tartanak a házasságok. Szerintem gyorsan kiderülne, hogy a pénzben úszkáló országoknál mintha valami varázslatos módon hosszabb ideig tartanának a házasságok, mert nyugodtabbak a házaspárok. Persze 1-2 kivétel miatt megint szembemegyünk a nagy átlaggal, mert a blikk írt egyszer valami gazdagról akinek botrányos volt a házassága, és a rosszindulatú proli máris tud hőbörögni a gazdagokra, hogy milyen rossz nekik. :D
Látom te nem vágod,mire akarok rávilágítani.
Most én itt nem az érdemeket vitatom,nem is ítélem,sem Gattyán Györgyöty,sem Bill Gates és az ilyeneket,akik lógatják a lábukat,mert 40 éves kor alatt milliárdosak lettek,és dolgozniuk nem kell,így könnyű sportolni,hogy egész nap csak ennyi dolga van...
Mások dolgoznak neki,azok akik a camerában vetkőznek a fizujukból lego,bolnak róluk vagy 50%ot,és ebből él a sok vállalkozó....
Persze nem vitatom,az elején biztos nem volt könnyű nekik,de azért nem mondanám egy hatalmas nagy ötletnek azt,amit csinált,bárki megvalósíthatta volna,a legegszerűbb emberi ösztönökből,mint pl a szex,nemnagy művészet megélni....
Azok a vállalkozók vagy magas beosztású emberek,akik 10-12 órát dolgoznak viszont nem sportolnak semmit,mert se idejük,se energiájuk,és idővel nem is érdekli őket,mert a pénzen mindent megvesznek.
De az egészség pénzben nem vehető meg.
Én is ismerek olyan pasit,aki 35-40éves,havi 1 millát megkeres,de egy hájas dosznó armani öltönyben meg bmwvel.
Nemrég valami betegséget diagnosztizáltak nála,egész életében csak a pénzt hajtotta,aztán mit ért vele?Van egy menő háza,ennyi,aztán lehet 40 evesen majd teszik a sírba,mert napi 12 órákat dolgozott,soha nem sportolt életében....
Én meg inkább megelégszek egy átlagos élettel,nincs szükségem bmwre,sőt autó nélkül is megvagyok,viszont van időm magamra,sportolok,a szabad időmben filmet nézek,vagy napozok,ha úgy van kedvem lustálkodom,és nem azon stresszelek,hogy milyen karórát vegyek magamnak 100ezeért,amikor az 5000 Ftos is ugyanazt az időt mutatja....
Persze,ellehet érni 40 évesen,hogy neked dolgozzanak,csak akkor már hiába aszabadság,nincs akkora energia,sportolni sem lehet úgy,mint 20-40 évesen,a tested öregszik,,stb,pláne ha nemfigyeltél oda rá,az elmúlt 40 évben.
Aztán egyszer mindenki meghal,akármilyenaranykoporsóban raknak a földbe...
"Én is ismerek olyan pasit,aki 35-40éves,havi 1 millát megkeres,de egy hájas dosznó armani öltönyben meg bmwvel.
Nemrég valami betegséget diagnosztizáltak nála,egész életében csak a pénzt hajtotta,aztán mit ért vele?"
Imádom ezt a gyk-s szokást, előhúzok egy kamusztorit, ami tökéletesen beleillik a vitába azért, hogy igazoljam a saját állításaimat.
"Aztán egyszer mindenki meghal,akármilyenaranykoporsóban raknak a földbe...
"
Persze, nem az számít, hanem hogy milyen életet éltél amíg a koporsóig eljutottál.
Mellesleg,ha rossz helyre születsz,akkor választásod sincs.
Van olyan ismerősöm,akinek az apja csak úgy zsebből ad 5 milliót egy vállalkozáshoz.
Nekem sosem fog adni senkit ennyit,így belőle, sose, kehet egy láblógató.
Én csak úgy lehet gazdag,ha valami magas pozícióban kidöglesztem magam,mint beosztott,aztán tönkre megy az egészségem.
Én meg nem vagy gazdag,de legalábbszabad vagyok...
Aztán egyszer mindenki meghal,tök mindegy mit ért el.
Nekem család meg gyerek sem kell,szóval még ettől az elmebajtól is megmenekülök,mert van eszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!