Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit csináltok, amikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csináltok, amikor a feleség/barátnő megtagadja a szexet?

Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 23:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értem miért jöttél össze vele.
2016. máj. 31. 04:36
 22/26 anonim ***** válasza:
Na akkor a masik oldal..en a férjemmel vagyok igy..ez van..
2016. máj. 31. 05:48
 23/26 anonim ***** válasza:
a szex az alappillére egy jó kapcsolatnak. ha nem működik ne erőltesd, csak raboljátok egymás idejét.
2016. máj. 31. 06:25
 24/26 icu75 ***** válasza:
Ne haragudjatok,de mindenkinek csak egy élete van! És ha tényleg annyira fontos neki a szexualitás,ne is jöjjön össze aszexuális emberrel,legyen bármennyire is tökéletes máskülönben,mert nem fog működni a kapcsolat(akkor se ha kívül intézi a szexet)
2016. máj. 31. 06:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Mivel csak a barátnőd és nincs gyerek sem, lépj le, amilyen gyorsan tudsz. Ugyanebben a cipőben vagyok én is csak nálunk gyerek is van, házasság is van. Szeretőt minek tartanál, ha kereshetsz olyan lányt, aki ki is elégít és amúgy élni is tudsz vele.
2016. máj. 31. 08:59
 26/26 anonim ***** válasza:

Én nőként éltem ilyen házasságban, vannak aszexuális (hiposzexuális) férfiak is, nem csak nők!

A szex hiánya felszínre hozott egy sor más problémát is, úgyhogy szépen elváltunk.

Azóta tudatosan úgy választottam társat, hogy a szexuális összeillés is meglegyen.

2016. máj. 31. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!