Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők milyen férfit keresnek?
Kisugárzás!
Különben komolyat,érettet.Olyat aki mellett biztonságban érezhetik magukat,és tisztelni tudják. Ez a titok.
magas, arányos, szabályos.
A többi mellébeszélés, hidd el.
Biztos én vagyok a kivétel, hogy 167 cm-es magasságommal és az átlagos alulról talán súroló arcommal csinos barátnőm van és ha nincs, akkor is évente 10+ lányt tudok ágyba vinni.
A fentiek velem született dolgok, viszont ezen kívül mindent magam értem el. Régen nagyon vékony voltam (50 kg alatt), de kb öt év alatt nagyon kigyúrtam magam, most adoniszi testem van, tényleg nagyon izmos vagyok és a 167 cm-emhez 73 kg, az is színizom.
Ezen kívül fősulit végeztem, most dolgozunk a barátnőmmel és pár év múlva akarok nyitni egy edzőtermet majd. Mondom elég csúnya arcom van szerintem (vagy legalábbis nagyon átlagos) és alacsony vagyok, mégis heti szinten kezdeményeznek lányok és napi szinten érzem hogy egy-egy akivel az utcán látjuk egymást felfal a szemével.
Oké, hogy csúnyának vagy alacsonynak születsz, de ha pl izomzatról vagy anyagi helyzetről van szó, ez utóbbi kettőben bizony tudsz nem kis előrelépést elérni az életben és jobbá válni.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!