Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas nők (175+) náluk magasabb férfit keresnek?
Igaz, én csak egy vagyok a sok nő közül, de nálam sajnos kizáró ok, ha a férfi alacsonyabb. Természetkedvelő, ösztönös ember vagyok, és nekem ez nem fér bele. Nem vagyok annyira magas (165 cm), de eddig csak nálam magasabb barátaim voltak.
26/L
Én is természetkedvelő vagyok és jóval magasabb nálad.:)
30+F
175-nél nem nehéz magasabbnak lenni!
Nem tudom te hol látsz olyat hogy "a nő majdhogy egy fejjel magasabb a pasinál", én is tudnám szeretni azt a szitut:)
Én igen, magasabbat kerestem 175cm vagyok. Egyszerűen nem tudok vonzódni ahhoz aki csak épphogy felér, vagy még alacsonyabb is nálam. A legalacsonyabb pasim 176 centi volt, még az is eléggé zavart. A többiek mind 180 felett. A legmagasabb 2 srác volt, mindkettő 195 centi:) A férjem 190. Nekünk ez pont jó arány.
Ettől függetlenül nem mindenkit zavar ez a dolog. Barátnőm 175, a férje 160 centi, és már vagy 8 éve boldog házasságban élnek. :)
9.
Szeretsz àltalànosítani ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!