Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit csináltok, amikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csináltok, amikor a feleség/barátnő megtagadja a szexet?

Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 23:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
És miért akarod az aszexuálist is megtartani?
2016. máj. 31. 00:03
 12/26 A kérdező kommentje:
Az aszexualitást nem akarom megtartani!
2016. máj. 31. 00:15
 13/26 anonim ***** válasza:
Hát pedig az aszexualitás nem egy ideiglenes dolog... Én csak azt nem értem, hogy az ilyen emberek miért erőltetik a párkapcsolatot, vagy miért nem keresnek eleve olyan partnert, aki szintúgy nem igényli a testiséget....?? Én pl az első másodpercben elküldöm azt, aki próbálkozik, mert hol fair az, hogy áltatom az illetőt meg magamat is??? A párod egyáltalán tisztában van vele, hogy valószínűleg aszex??
2016. máj. 31. 01:27
 14/26 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tudja, csak nem ismeri be. Szerintem tudja, hogy nem kapna magának párt, így inkább kitalál okokat, hogy éppen akkor miért is nem szeretne: Menstruáció, fáradtság, levertség, felfázás, fejfájás, gombás fertőzés stb. Mindig van valami.
2016. máj. 31. 01:29
 15/26 anonim ***** válasza:

Sikerült kifognod egy szexuálisan anorexiás nőt! Az ilyen csak a plafont nézi, miközben dugod és számolja a legyeket. Nincs veled sem testileg, sem lelkileg. Passzív. Ez így nem egyéb, mint hüvelyben történő maszturbáció. Vagy endokrinológiai okai vannak, és akkor hormonokkal meg lehet szórni vagy neveltetésbéli. Utóbbi esetben cseszheted.

Feleséged vagy csak barátnőd?

2016. máj. 31. 01:32
 16/26 A kérdező kommentje:
Barátnő. Kár az egészért mert amúgy eléggé bírom őt, csak hát szexuálisan nagyon nem passzolunk. Kár lenne ha erre menne rá a kapcsolatunk...
2016. máj. 31. 01:38
 17/26 anonim ***** válasza:
Gondolom olyankor legtöbben előveszik Marokmarcsát:D
2016. máj. 31. 02:05
 18/26 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg,hogy benne lenne e abban,hogy mellette legyen szeretőd,akivel csak szex van....

Azt mondod,amúgy minden jó köztetek...

2016. máj. 31. 02:08
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a szeretőt is úgy kell választani, hogy olyan legyen, akinek hosszú távon megfelel, hogy ő csak második. És ha tesz is erre ígéretet, akkor se biztos, hogy valóban működni fog.

Zárd le a kapcsolatot és keress olyan partnert, aki szexuálisan veled egy szinten van. Ha annyira bírod a mostani barátnődet, maradjatok barátok.

2016. máj. 31. 02:30
 20/26 anonim ***** válasza:
éN UGYANÍGY VAGYOK,CSAK FELESÉGEMMEL. könnyű mondani hogy zárd le
2016. máj. 31. 03:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!