Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok, amikor a feleség/barátnő megtagadja a szexet?
Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 23:17
1/26 RRR válasza:
elgondolkoznék a kapcsolaton ill a folytatásán igen erősen
3/26 A kérdező kommentje:
Jó de én már unom azt csinálni, nem ad akkora kielégülést, ráadásul attól nem érzem magam férfinak. Nővel kell azt csinálni és punci kell hozzá.
2016. máj. 30. 23:45
4/26 A kérdező kommentje:
Nyugodt lelkiismerettel kereshetek szeretőt?
2016. máj. 30. 23:45
5/26 RRR válasza:
ha nem tudtál vele beszélni,zöld ágra vergődni...
én ezt tenném ---
6/26 anonim válasza:
Akkor már miért nem hagyod ott?
7/26 A kérdező kommentje:
Hát reménykedtem abban, hogy előbb utóbb megváltozik és rendbe jön a szexuális életünk. De egyszerűen a szex nem az ő világa. Nem szereti, unja. Számomra pedig alapvető, elengedhetetlen, sok mindent ki szeretnék próbálni, de vele még az alap fekvőpóz is csak ritkán van meg. És nem tűnik úgy, hogy megértené, hogy nekem mennyire fontos ez. Meg amúgy is, a szexet inkább lehet alap elvárásnak nevezni egy kapcsolatban, mint a szexmentességet. Ki olyan suta, hogy szexmentességet vár el a partnerétől? Én nem tudom elhinni, hogy ilyesmit el lehet/szabad várni, hiszen alapvető emberi szükséglet.
2016. máj. 30. 23:52
8/26 anonim válasza:
Hát van egy olyan mondás, hogy kutyából nem lesz szalonna.
És van egy rossz hírem is...nem fog megváltozni :/
Ilyen és kész. Ez van, el kell fogadni..vagy beszélsz vele, hogy szedje össze magát, mert keresel akkor mást, vagy ne kínlódjon/jatok akkor fejezzétek itt be.
9/26 anonim válasza:
Ha már nagyon nem bírod, menj hivatásoshoz. Jó eséllyel megkapod az extrákat is és nem fog belerondítani a kapcsolatodba se.
10/26 A kérdező kommentje:
Igen, csak mivel elég szexmániás vagyok, így nem lenne elegendő pénzem, hogy rendszeresen felkeressek egy hivatásost! Egy normális nőszemélyre van szükségem, akinek egészséges szexuális igényei vannak!
2016. máj. 31. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!