Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfogadni magam. Mit tehetnék?
Nyugi!
A barátnőiddel miért nem volt oké a kapcsolat? Nem lehet, hogy te voltál túl gátlásos?
Verpeniszrol hallottal mar? Ha nem, akkor irany a Google.
N
De az ernyedten kisebb pénisz nagyobbat merevedik. Neked négyszeresére.
Mielőtt kimész az utcára, állítsd fel! :) Na jó, ez nem volt normális tanács.
Fogadd el önmagad.
De nem is értem, farmernadrágban hogy a fenébe látszik a péniszméret? Bár sosem figyeltem, mivel én lenni heteró.
En javasoltam a guglizast. De en sem ertem, hogyan latszodhat farmerben a penisz merete. Nyilvan - ha ferfi vagy - nem olyan szuk fazont hordasz, mint egy lany. En majdnem minden pasiet lecsekkolom, de sokaknak semmi nem latszik szerintem, de ez nem azt jelenti, hogy mindegyikuknek verpenisze van.
Amugy meg mi lehet abban olyan kiabrandito, hogy latom, ahogy az en hatasomra megno a negyszeresere? ;) ha barmely no emiatt kinevet, ahhoz semmi kozod. Sajat magukrol allitanak ki szegenysegi bizonyitvanyt.
N
Sajnalom, de ez esetben mast nem tudsz tenni, mint hogy elfogadod magad. :(
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!