Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a barátnőmn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátnőmnek fáj a szex?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy meddig helyezhetem be neki, és már a különböző tempókat és pózokat is kipróbáltuk
2016. máj. 29. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Előjáték mennyi és milyen? Elég nedves? Elég tág? Eléggé be van indulva?
2016. máj. 29. 13:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Előjáték az változó, van hogy hosszabb, van hogy rövidebb ideig tart, igen elég nedves, tudomásom szerint be is van indulva, viszont most be volt szűkülve, de mikor nem volt akkor is fájt neki
2016. máj. 29. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:
20%
connan a barbár
2016. máj. 29. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet valami fertőzése is vagy gyulladása.. szerintem menjen el nőgyógyászhoz mert ez nem normális
2016. máj. 29. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!