Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőmnek sok a szex mennyis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek sok a szex mennyiség, de zavarja, ha máshogy elégítem ki magam. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Naponta háromszor el kell élveznem, de neki ez már sok ilyen gyakorisággal. Ugyanakkor tudja, hogy ilyen igényem van és zavarja a tudat is, hogyha magamnak csinálom más nők videóira, képeire.
2016. márc. 16. 08:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy annyiszor "kell".:D Oké, te ennyiszer igényled, gondolom se alkalom, se idő, se kedv nincs ennyihez neki. Vagy kössetek kompromisszumot - azért a legtöbb nő eltudja ezt fogadni - vagy csináld gondolatra, ő meg küldjön magáról szexi képeket/videókat, lepjen meg huncut üzenetekkel.:)
2016. márc. 16. 08:07
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Keress mást
2016. márc. 16. 08:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
az is lehet h ő szimplan dolgozik, te meg munkanelkuli vagy...
2016. márc. 16. 08:35
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Próbálj meg ne ösztön ember lenni! Okozz örömöt /de igazit neki/ ne magadból indulj ki, hanem a másiknak akarjál örömet szerezni.Ha ő is így gondolja akkor kerek a dolog.Ne mennyiségre, minőségre helyezd a hangsujt.
2016. márc. 16. 10:14
 5/9 A kérdező kommentje:

# 4

De rohadt nagy bölcsességet mondtál most...:D

2016. márc. 16. 10:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az jogosan zavarhatja, hogy más nőkre vered.

Barátnőmmel ha távol vagyunk egymástól, és csinálnám magamnak, akkor is ő vele fantáziálva tenném. Vagy ez neked olyan elképzelhetetlennek tűnik?

2016. márc. 16. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Kedves 4 -es szerintem rátapintott a lényegre, azt tudnám javasolni én is amit írt.
2016. márc. 16. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:
7%
Le kell cserélni a barátnődet...
2016. márc. 16. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Nő vagyok...sosem értettem ez miért zavar más nőket ha a pasijuk más képére masztizik..Kell fantázia más élmény képben...ez csak ennyi..

Én sem ragasztom a férjem képét a monitorra,,más pasikat nézek ,de ettől még nem csalom meg..Butaság egy videóban szereplő idegenre féltékenynek lenni szerintem :)))

2016. ápr. 3. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!