Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el barátnőmnek, hogy szex közben folytogatni szeretném?
Hát beszéld meg vele, még jóval szex előtt.
Ha nem tetszik neki az ötlet, akkor ne erőltesd.
Én imádom ezt.
Nálunk az előző párom csak úgy szex közben finoman megfogta a nyakam, utána jeleztem, hogy nekem nagyon tetszett, de neki nem jött be, úgyhogy annyiban is maradt.
Jelenlegi páromnál én hozakodtam elő, mikor a szexuális vágyainkról beszéltünk, hogy kit mi érdekel, mit próbált, mi az amit még nem, de szeretne stb.
És először furcsán nézett rám, de aztán belejött.
Szerintem ha nem mersz erről beszélni, akkor csak szex közben tényleg finoman fogd meg a nyakát pl. mikor szemből vagy hátulról csináljátok. És szex után vagy közben elmondhatja, hogy tetszett-e neki vagy sem. Ha zöld utat kapsz, akkor később lehet fokozni az élményt vagy az időtartamát esetleg az erősségét a szorításnak.
Ha nem jön be neki, akkor ne erőltesd semmiképp.
23L
Így:
Szeretném ha életed végéig velem lennél és addig egyfolytában szexelnénk. De nyugi, csak pár perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!