Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 13 cm elég lehet a 158 cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 cm elég lehet a 158 cm magas barátnőmnek?

Figyelt kérdés

13 cm hosszú, 4,8 cm vastag.

A barátnőm 158 magas,ilyen kis pici,jó ezt nem lehet a farok igényhez kötni de na. Pici a keze is és ha kézbe venné egészen nagynak érezné pl.

Vagy szerintetek?

2016. márc. 12. 11:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
A magasság nem függ össze azzal, milyen hosszú szerszám fér bele. Ha szeret, elég neki, ez egy teljesen átlagos méret, nincs vele baj, ne parázz.
2016. márc. 12. 11:46
 2/15 anonim ***** válasza:
6%

Ja igen alacsony lányok szoktak pont nagy péniszű srácokkal járni. Igaz ott van, hogy kell idő az összehangolódásra.

De a kis ember nagy bottal jár a nőknél is igazabb lehet, bár a 158 már pár centivel több mint a kicsi.

Első meg megválaszolta.

2016. márc. 12. 11:54
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Érdekes. A pasik mennyit tudanak parázni a farokméretüket illetően. Tényleg így leméritek?? :)

Szerintem ne aggódj, ha szeret, és kitudod elégíteni, akkor nem az a alényeg, hogy mekkora.

2016. márc. 12. 12:00
 4/15 anonim ***** válasza:

#3/3 A lányok meg a férfiak számára általában ideálisnál kisebbre fogyasztják - ugyan ennyi parával fűszerezve a témát - hátsójuk, és a mell méretről még nem beszéltem.

Amúgy ha análszexre kerülne a sor még előny is lesz. ;)

És most nézem 4,8 cm te ne parázz! Még kitőlteni is vagy képes a nők többségét, nem hogy méret problémád lenne. Azon kell aggódnod nem-e túl vastag. :facepalm:

2016. márc. 12. 12:28
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Persze. A nőknek is vannak komplexusaik, de nem méricskélik le centivel, hogy mekkora a fenekük, vagy a vaginájuk átmérője. A mellméretet tudjuk, de mi melltartót hordunk.

3-as vagyok.

2016. márc. 12. 12:38
 6/15 anonim ***** válasza:
44%
Ha a tiéd nem is elég neki, passzold le nekem a csajt, majd az én 13 centim elég lesz neki! ;) :D :P
2016. márc. 12. 12:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

3as

De szerintem azért egymás fenekét igen csak megnézitek, ha nem is méritek le..:)

2016. márc. 12. 12:44
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

Nem szoktam megnézni a nőtársaim fenekét, mert elégedett vagyok a sajátommal. Meg manapság már nem olyan nagy divat a minipopsi. Csak a nők negyedénél.

VAN mindenkinek, akkora amekkora. A pasim legyen vele elégedett ne a barátnőm.

2016. márc. 12. 12:47
 9/15 anonim ***** válasza:

szerintem elég lesz, de vastag neked szóval...azt hiszem 4 cm az átlagvastagság ???

amugy te milyen magas vagy ?

2016. márc. 12. 13:00
 10/15 anonim ***** válasza:
- 13+- (gyök alatt( 13 négyzet - 4* 4,8*158 )) osztva 2*4,8.... Meg fogsz lepődni az eredményeken..
2016. márc. 12. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!