Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 cm elég lehet a 158 cm magas barátnőmnek?
13 cm hosszú, 4,8 cm vastag.
A barátnőm 158 magas,ilyen kis pici,jó ezt nem lehet a farok igényhez kötni de na. Pici a keze is és ha kézbe venné egészen nagynak érezné pl.
Vagy szerintetek?
Ja igen alacsony lányok szoktak pont nagy péniszű srácokkal járni. Igaz ott van, hogy kell idő az összehangolódásra.
De a kis ember nagy bottal jár a nőknél is igazabb lehet, bár a 158 már pár centivel több mint a kicsi.
Első meg megválaszolta.
Érdekes. A pasik mennyit tudanak parázni a farokméretüket illetően. Tényleg így leméritek?? :)
Szerintem ne aggódj, ha szeret, és kitudod elégíteni, akkor nem az a alényeg, hogy mekkora.
#3/3 A lányok meg a férfiak számára általában ideálisnál kisebbre fogyasztják - ugyan ennyi parával fűszerezve a témát - hátsójuk, és a mell méretről még nem beszéltem.
Amúgy ha análszexre kerülne a sor még előny is lesz. ;)
És most nézem 4,8 cm te ne parázz! Még kitőlteni is vagy képes a nők többségét, nem hogy méret problémád lenne. Azon kell aggódnod nem-e túl vastag. :facepalm:
Persze. A nőknek is vannak komplexusaik, de nem méricskélik le centivel, hogy mekkora a fenekük, vagy a vaginájuk átmérője. A mellméretet tudjuk, de mi melltartót hordunk.
3-as vagyok.
3as
De szerintem azért egymás fenekét igen csak megnézitek, ha nem is méritek le..:)
Nem szoktam megnézni a nőtársaim fenekét, mert elégedett vagyok a sajátommal. Meg manapság már nem olyan nagy divat a minipopsi. Csak a nők negyedénél.
VAN mindenkinek, akkora amekkora. A pasim legyen vele elégedett ne a barátnőm.
szerintem elég lesz, de vastag neked szóval...azt hiszem 4 cm az átlagvastagság ???
amugy te milyen magas vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!