Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 cm elég lehet a 158 cm magas barátnőmnek?
Figyelt kérdés
13 cm hosszú, 4,8 cm vastag.
A barátnőm 158 magas,ilyen kis pici,jó ezt nem lehet a farok igényhez kötni de na. Pici a keze is és ha kézbe venné egészen nagynak érezné pl.
Vagy szerintetek?
2016. márc. 12. 11:45
11/15 anonim válasza:
Annyi szerencséd van, hogy vastag a tied. Nekem csak 3,5cm vékony és ehhez tartozik a 13cm.. Egy vicc az egész kics és vékony is.. Eddig egyik nő sem érzett semmit sem, akikkel együtt voltam...
12/15 anonim válasza:
Utolsó, legközelebb lógasd be mellé a bal lábadat is.
13/15 anonim válasza:
amugy meg örüljetek neki, nekem is 13 centi és 4 centi vastag, eddig még nem volt olyan lány akinek ne tolhattam volna tövig.
15/15 anonim válasza:
Persze, hogy elég lesz. Az én 176 centis barátnőmnek is elég volt 13 cm.
Semmi köze a magassághoz, hogy egy lánynak mekkorával jó.
A technika a fontos. És ez nem csak maszlag. Ha használni tudod, semmi okod nincs félne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!