Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm magas vagy az alatti férfiakat kérdezném. Mi zavar benneteket jobban?
Az hogy a férfiak átlagban már 180 cm magasak, és a legtöbb még ennél is jóval magasabb és a nőknek ez vonzóbb, vagy az hogy te alacsony vagy ?
magasságotokat és a korotokat írjátok
Ezek közül egyik sem érdekel, az is teljesen hidegen hagy, hogy vonzó vagyok e egy nő számára.
18f
Engem az zavar, hogy még itt rohadok a melóhelyen. Meg, hogy háromszor kellett szétszedni egy tetves kocsi futóművét és tiszta alvázvédő lettem. Pedig otthon is lehetnék a barátnőmmel.
Üdv.: Egy 165cm magas férfi
Grunge ott rohadj meg a melohelyeden, Gyökér 11évessen voltam 165cm!!!
Evvel a csicska magassággal vered magad és szólsz be másoknak!Te csicska!A szart is kitaposnám belőled te féreg!
Hallod Grunge,neked meg az hogy a gyakorin keménykedsz olyanokkal akiknek a válláig se érsz!
Melléd ütnék,megkékül a levegő,úgy felrúgnálak le se esnél,Te csicska
Jézusom, de buta az 54 %-os válaszoló. Legalább azt is megtudtuk, hogy az IQ és a testmagasság nem egyenesen arányos.
Csak megsúgnàm, az sem esztétikus egy cseppet sem, ha valaki égi meszelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!