Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem vállal sok prosti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vállal sok prosti szüzesség elvételt?

Figyelt kérdés

Olvastam a rosszlányok oldalon hogy sokuk nem vállal.. Pont azok akik tetszenének.

Ennyire gáz lenne hogy 20felett szűz az ember, és végre bele akar kostolni a jóba? Az nekik csak jó lenne ha hamar elélvez vendég és nem kell sokat dolgoznia rajta.

Vagy adjam alább az igényeket és válasszak csúnya nőt? (Akit kinéztem az bomba, hosszú haj, szilikon mell, vékony, hosszu lábak, kerek segg) szoval tökéletes nő

És ha már fizetek, akkor nem akarok a szarért.

2016. máj. 29. 10:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
40%
Hát utolsó te tényleg b**i vagy de bem a szüzességed miatt.
2016. jún. 5. 05:09
 22/25 anonim ***** válasza:
57%

21#

Nem ő a bu_i, hanem te. Nem ő hisztizik minden egyes ilyen kérdésnél, hanem te. Nem ő okol mindenki mást a sikertelensége miatt, hanem te.

Egy szánalmas senki vagy és ezt azzal akarod palástolni, hogy másokat szekálsz a neten. Undorító egy ember vagy.

20#

Sajnálom, hogy ez történt veled. Remélem, hogy majd rendbejönnek a dolgaid :)

De hiába írsz bármit ezeknek a lúzereknek, olyan hülyék, hogy nem értik meg. Csak ahhoz van eszük, hogy hibáztassák a világot, miközben magukat tökéletesnek hiszik. Én már 2 éve küzdök velük, vagy 100 ilyen nyomorékkal beszéltem, abból 2 mondta azt, hogy megpróbál változtatni. De majd megtanulják a saját bőrükön, hogy nem jó amit csinálnak

2016. jún. 5. 10:38
 23/25 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó te miről beszélsz?
2016. jún. 5. 12:32
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Gondolkodtál már fiatal csajon 16-18 éveseken?
2016. jún. 10. 01:28
 25/25 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan mondod? Csak az én véleményem hogy középiskola után nehéz a gimnazisták problémáit teljesen átélni? Haverként még oké, de kapcsolatban személy szerint nem bírnám. 21/F
2016. jún. 11. 03:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!