Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállal sok prosti szüzesség elvételt?
Olvastam a rosszlányok oldalon hogy sokuk nem vállal.. Pont azok akik tetszenének.
Ennyire gáz lenne hogy 20felett szűz az ember, és végre bele akar kostolni a jóba? Az nekik csak jó lenne ha hamar elélvez vendég és nem kell sokat dolgoznia rajta.
Vagy adjam alább az igényeket és válasszak csúnya nőt? (Akit kinéztem az bomba, hosszú haj, szilikon mell, vékony, hosszu lábak, kerek segg) szoval tökéletes nő
És ha már fizetek, akkor nem akarok a szarért.
Kedves 1-es!
Eleget vártam már.. pár éve még bíztam ebben amit írsz, De most 25évesen kezdek le tenni róla és nem érdekel csak át akarom élni.
Sajnos nekem a külsőm nem olyan, mint amit sok lány elvárna, mondta egyszer haverom, hogy szerinte csúnya nőknél kellene próbálkoznom, legalábbis adjam lentebb az igényeimet mert azoknak a lányoknak úgysem fogok kelleni akik nekem tetszenek..
Meg fogadtam a tanácsát de csúnyább lányoknál sem voltam sikeres, mind barátzónába tett be akikkel ismerkedbi kezdtem mert ilyen gondom nincs szerencsére :D Csak legalább mondanák meg hogy mi a helyzet nem kifogásokkal hogy : Ne rontsuk el a barátságot, Aranyos fiú vagy, de nem akarok most kapcsolatot, Te túl jó vagy hozzám stbstb irhatnám reggelig de a lényeg ugyanaz.. A nőknek soha nem lehet megfelelni.. ha nem vagy gazdag persze;) mert akkor egyenes az út.. csak sajna én soha nem leszek az.
Ööö... Annyi labda, hogy nem tudom, melyiket csapjam le először. (1-es vagyok) Olyan nincs, hogy túl csúnya vagy. Ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél, simán van esélyed. Nem akarlak kiábrándítani, de egy nő szívéhez a fülén át vezet az út, ha már szóba áll veled, édes mindegy a fejszerkezeted.
Ez már nagyon közhely, de az önbizalom a kulcsa mindennek (na meg hogy egy értelmes, veled kompatibilis csajt találj).
Ha szándékosan csúnya lányt akarsz felszedni, az nem fog menni, ugyanis a nők valamiért (ne kérdezd, miért :D) szeretik, ha tetszenek a pasijuknak, és megérzik ha csúnyának tartod őket. Jó, nem kell topmodell kinézetet elvárni senkitől, köznapi emberek vagyunk, de azért minimum vonzódj a nőhöz, akit fel akarsz szedni.
Persze ez a Te életed, ha szeretnéd, csináld (a tényleges kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni). Én tapasztalatból mondom, hogy szerintem nem gáz 20 felett szűznek lenni, sőt, lehet olyan nőt találni, aki elnézi és megérti a tapasztalatlanságot, és kitart, amíg belejössz a szexbe. Kell hozzá egy kis szerencse és egy rakás önbizalom. Legyen két jó hobbid, sportolj, ilyenek, a testi-lelki egészség és a szinte teljes élet nagyon sokat dob az ember kisugárzásán.
Ismét bocsi, hogy "meg akartalak váltani" és nem is a kérdésedre válaszoltam. Amúgy szerintem ezért nem vállalnak szüzeket. Az is két külön dolog, hogy első alkalommal elmész 10 másodperc után és a barátnőd megölel, megnyugtat hogy semmi gond, majd lesz jobb és amúgy sem volt kellemetlen élmény, vagy elmész 10 másodperc után, ledobsz 10 ropit az éjjeliszekrényre és talán még ki is nevet egy bunkóbb prosti.
Elmondom a trükköt:
Hazudj nekik. Kész. Én is úgy voltam egy lánynál, szintén rosszlányokról, hogy nem mondtam el szűz vagyok.
Mikor kérdezett erről, azt mondtam hogy volt egy barátnőm kamasz koromban, de már olyan régen szexeltem hogy muszáj voltam ide eljönni.
Azt mondta oké, elvette a pénzt és csináltuk. Ez miatt még az sem volt fura neki, hogy nem voltam nagy profi. De a lyukat azért meg lehet találni elsőre is.
Én 20 éves koromban voltam. Utána nem szoktam rá, nem lettem ribifüggő. Azóta is akkor egyszer voltam az életemben, fél évvel később lett barátnőm. Szerintem ebben az is benne volt, hogy már nem voltam szűz és elmúlt az ezzel kapcsolatos szorongásom. Jó értelemben kicsit más embernek éreztem magam, miután eljöttem a prostitól, mint mielőtt elmentem hozzá.
24/F
neked nem való nő, sem szex..., ha így vélekedsz más emberekről...
ha szerinted az, aki nem üti meg az "ízlésed" mércéjét, "car", akkor rád meg ennyi erővel lehet mondani, hogy genetikai hulladék vagy, aki 25 éves létére nem képes összeszedni egy szimpla egyszeri kalandot...
A 63%-os közhelyes ostobaságaita be hallgass.
Az igényeidből meg ne adj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!