Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karnun22 kérdése:
Lányok! Egy fiúnak az első után még mennyi idő kell, hogy érett legyen az ágyban is?
Figyelt kérdés
Gondolom, hogy sokan éppen ezért vetik bele a szexbe magukat egy idősebb férfival mert az ott, már tapasztalt.2016. máj. 25. 12:41
1/6 A kérdező kommentje:
Nem lenne ez probléma, ha időben felavolna avatva az ember fia..!
2016. máj. 25. 12:49
2/6 anonim válasza:
igazából aki balf//-sz az tökmindegy mennyit kefél akor is az marad.
aki ösztönös mint pl én, annak nem kell sok hogy rákapjon.
Minden nőnek más kell, ha ez megvan hogy kit mi izgat fel különösen akkor nyert ügyed van, pillanatok alatt kielégíted.
25/F
(halottam olyan 30 as fószerről, aki azt se tudta mit kell csinállni egy csajjal, noha állítólag húdemennyi csaja volt...)
3/6 A kérdező kommentje:
De én kezdőként értem, és nem vagyok bal f.az!! Na persze először mindenki magából indúl ki..! :P
2016. máj. 25. 19:40
5/6 anonim válasza:
Egyetértek. Ki milyen szemèlyisègileg,ha olyan, hogy èrdekelne az intimitás, fontos számára melyik lányt mivel akkor belejön hamar. Ha hîgvèrű, passzîv az ágyban, kènyelmesebb vagy èpp önző akkor lehet bármilyen dumája,
6/6 anonim válasza:
*... nem lessz jobb hiába a tapasztalat ha nem èl a tanulás lehetőségével.
Ez mèg lemaradt, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!