Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem vállal sok prosti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vállal sok prosti szüzesség elvételt?

Figyelt kérdés

Olvastam a rosszlányok oldalon hogy sokuk nem vállal.. Pont azok akik tetszenének.

Ennyire gáz lenne hogy 20felett szűz az ember, és végre bele akar kostolni a jóba? Az nekik csak jó lenne ha hamar elélvez vendég és nem kell sokat dolgoznia rajta.

Vagy adjam alább az igényeket és válasszak csúnya nőt? (Akit kinéztem az bomba, hosszú haj, szilikon mell, vékony, hosszu lábak, kerek segg) szoval tökéletes nő

És ha már fizetek, akkor nem akarok a szarért.

2016. máj. 29. 10:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan kamuzhatsz neki. Pl azt amit az eggyik válaszoló irt. Vagy azt hogy buliban vesztetted el full részegen... Nem olyan nagy ördöngösség a szex. A lányok meghódításánál sokkal sokkal egyszerűbb:)

Az ilyen okoskodásokkal meg ne törődj mint amit az 1es irt. Jó, szép dolog, meg ez volna az ideális cselekedet. De mi garantálja azt hogy a közeljövőben megtalálod a szerelmet? Amilyen lehetetlen meghódítani ezeket a nőket..

2016. máj. 30. 07:55
 12/25 anonim ***** válasza:
45%

"Eleget vártam már.. pár éve még bíztam ebben amit írsz,"

Aha. És arra még nem gondoltál, hogy esetleg nem várni kéne, hanem tenni valamit az ügy érdekében?

2016. máj. 30. 12:41
 13/25 A kérdező kommentje:

Migel,

Tettem az ügy érdekében, eljártam ismerkedni,egyszer már alakuloban volt egy lánnyal felajántottam neki hogy hazaviszem de mikor a helyről kifele menet meglátta az automat azt mondta hogy köszi inkább sétálok...

Gáz volt számára beszállni egy ladába, így nem is erőltettem a dolgot.. felszines p*cs@ volt ha drága autom lett volna egy bmw vagy audi egyből beszállt volna..

2016. máj. 30. 16:03
 14/25 anonim ***** válasza:
21%

Miguelt hagyjad már. Igazi életművész. Több száz nője volt már és mindig megmondja a tutit.

Amúgy örülj hogy megszabadultál attól a felszínes pi***tól. Később többé lett volna. Bár az is igaz

2016. máj. 30. 16:37
 15/25 anonim ***** válasza:
43%

Szórakozóhelyen ismerkedsz és meglepődsz, hogy csak a felszínes nők találnak meg. Hát neked is sok eszed lehet...

Neked nem is való más, csak egy ótvaros ku_va. Itt hisztizel, hibáztatsz mindenki mást, de az eszedbe sem jut, hogy benned van a hiba és esetleg változtass magadon. Undorító egy ember vagy. Lusta, egocentrikus, nárcisztikus és végtelenül ostoba. Ne csodálkozz, hogy így nem kellessz senkinek

2016. máj. 30. 16:57
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Valakivel összekeversz, kedves #14-es. Sohasem volt több száz nőm. A több tucatot esetleg aláírom, de semmi több.

Az életművész jelzőt meg egyenesen kikérem magamnak! A világból ki lehet vele kergetni.

Úgy hozta az élet, hogy korán kellett felnőnöm. Korán kellett felelős megtanulnom döntéseket hozni. Emellett nekem is megvannak a magam nyűgjei, amikkel - ha már erényt kovácsolni nem tudok belőlük - meg kellett tanulnom együtt élni. Ezek óvatossá tettek. Mielőtt belevágok valamibe, szeretem körbejárni azt. Megnézni minden oldalról, megpróbálni kitalálni az esetleges buktatókat. Érveket és ellenérveket ütköztetni, és csak ha úgy ítélem meg, hogy felül tudok kerekedni, akkor szánni magam a lépésre. Mert szeretem a sikert. Ne a nagybetűs SIKER-re gondolj, csak arra, hogy szeretem, ha sikerülnek a dolgaim. De nekem ezekért a sikerekért semmivel sem kell kevesebbet dolgoznom, küzdenem, mint bárki másnak. Azt, hogy a csajoknál sikerem volt, azt sem ingyen kaptam. Tanulni kellett ezt is, mint az életben minden egyebet. És kapaszkodj meg: A KUDARCAIMBÓL kellett megtanulnom.

Ennyi egy boldog élet "titka".

2016. máj. 31. 10:43
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
*Korán kellett megtanulnom felelős...
2016. máj. 31. 10:45
 18/25 anonim ***** válasza:
16%
Hehe. Nem rég még azal dicsekedtél hogy a rendszerváltás elött eggyütesben jéátszotál és minden fellépés után másik csajjal feküttél le. Akkor most hogy is van ez?
2016. máj. 31. 18:17
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem értesz ezen? A szombat esti lányok sohasem voltak az én csajaim. Nem én varázsoltam el őket, nem az én személyiségembe estek bele. A rajongásuk nem nekem, hanem a "hírnévnek" szólt. Őket tehát sohasem számoltam a kapcsolataim közé.
2016. jún. 1. 11:02
 20/25 anonim ***** válasza:
16%
Én most vagyok 23 éves és kb fél éve voltam én is azért egy ku*vával, mert már én is úgy voltam vele, hogy nem várok tovább, úgysem lesz barátnőm, bár a külsőmmel nincs gond, de esélytelen vagyok a lányoknál, talán ezért nem is voltak egyáltalán lány ismerőseim. Na mindegy lényeg a lényeg 2 munkahelyen is körberöhögtek a munkatársak, hogy 23 éves létemre úgy hogy külsőleg nem tartozom a bűn ronda kategóriába nem volt még barátnőm tehát semmit se tudok... Aztán a jelenlegi munkahelyemen még azzal is megvádoltak, hogy biztos buz*i vagyok azért nem voltam még nővel... meg hogy ha nem megyek el ku*vázni akkor onnantól bu*inak tartanak engem... hát nem voltam bu*i és nem is akartam hogy a munkatársaim ezzel baszogassanak és felmondani se akartam így hát úgy döntöttem, hogy asszem eljött az ideje elveszíteni a szüzességem. De rosszul döntöttem... rá 3 hónapra ismertem meg egy lányt akiről azóta is azt gondolom, hogy talán ő számomra az igazi, bár esélyem nincs nála így ez viszonzatlan fájdalmas és szomorú szerelem. Azt kívánom bár ne történtek volna meg dolgok az életembe és bár megtörtént volna az amit szerettem volna. De az élet nem ilyen... az élet kegyetlen... Ha a testalkatoddal van gond, ne a kifogást keresd, hanem egy jó konditermet és kezdj el edzeni. Nincs olyan hogy "jaj az én génjeim stb"... fejben dől el minden. Nincs olyan hogy "nem tudok 10 húzódzkodást megcsinálni". Ha feladod mielőtt megpróbáltad volna, úgy veszítettél még a csata előtt. A magam 181cm magasságommal és 73 kilómmal nem vagyok kövér, sőt mondhatni sovány a felső testem és ami súly van rajtam az kb a combomon meg a hasamon van többnyire. Na mindegy lényeg a lényeg én is elkezdtem gyúrni 2-3 hete, mert az öcsém 3 év kajakozás után nagyobb mint én... és ezt csak nem hagyhatom. Tehát gondold meg 2x is vagy többször, hogy mit nyersz illetve mit veszítesz azzal ha prostihoz mész, illetve azzal, ha vársz amíg nem találod meg számodra az igazit, ami lehet akár 5 év múlva, de lehet hogy 10 év lesz vagy több mint 10. Ha megtaláltad az igazit vele őszintének kell lenned. És hogy hangozna az hogy azt mondod neki teszem azt az első együttlétnél, vagy amikor felteszi a kérdést, hogy "hány nővel voltál együtt és hogy veszítetted el". Te meg azt mondanád rá, hogy "hát egy prostival és ennyi idősen"... Márpedig mint írtam az igazinak ha megtalálod és ő is viszont szeret, akkor bármit el fogsz mondani neki őszintén. Ezt nem titkolhatod majd el előle, mert előbb utóbb úgyis rájön az igazságra. Minél később annál inkább fog fájni neki mikor megtudja hogy hazudtál neki erről. Ha pedig nem hazudsz akkor amiatt égsz be, hogy őszinte voltál és elmentél ku*vázni életedben 1x akárhány éves létedre... =/ Bizony ez egy nehéz döntés és a következmények sem olyan egyszerűek tehát jól gondold meg hogy mit választasz és mit is akarsz igazán. 23/F
2016. jún. 5. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!