Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá?

Figyelt kérdés
Egy volt tanarommal rendkívül jó kapcsolatot ápolok, sokszor eljartunk suli után beszélgetni, kaveztunk, cigiztunk és jókat beszéltunk. Mai napig oasze szoktunk ülni és beszélgetni, sétálgatni. Észrevettem már korábban is hogy kedvel, és talán másra is vágyna velem kapcsolatban. Megsimítja a karomat, a hatamat, a derekamat Amikor rám néz elmosolyodik. Elvált férfi, 48eves én 21. Bekepzelem hogy ettől tobbre is vágyna? Hogy tudnék ebből a kapcsolatból kihozni egy éjszakát? :) Sosem volt még velem ilyen, kérem normálisan valaszoljatok. :)

2016. máj. 27. 00:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Így van, nem kell tulkomplikalni, csak egy éjszakát akarok tőle. :))
2016. jún. 20. 10:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sikerült a dolog! Nagyon jó volt és nem bántam meg. :)
2016. aug. 1. 02:57
 13/15 anonim ***** válasza:

#12:

Képek, vagy videó?

2016. aug. 1. 07:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Nincs :D
2016. aug. 2. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Menjetek el vacsizni, aztan játszd el, hogy részeg vagy.$$
2016. nov. 2. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!