Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá?
Eddig még nem csinálta nekem.
Azzal magyarázza hogy "vannak ott aztán szagok"... . Már beszéltem vele és azt mondta h ritkán lehet róla szó. A kedvébe is jártam teljesen csupasz. Ennél többet nem tudok tenni. Ha következő alkalommal ha elkap a hév minket akkor próbálkozzam be esetleg? Mert azert nyugalmi helyzetbe teljesen más mint felizgúlva
Ha nem élvezi, akkor akár nutellával is bekenheted, nem fogja élvezni. Ahogy nőknél is van, aki nem szereti az orált, úgy ez a férfiaknál is előfordul, csak ő ritkábban hisztiznek :D A 69-et se kedveli?
25/N
Basszus remélem csak viccelsz...
Ha azt mondja, hogy szagos, akkor nem ártana gyakrabban mosnod vagy nőgyógyászhoz elmenned, hogy miért szaglasz.
Tényleg nyomd oda a fejét. Olyankor a legstílusosabb ez, amikor az együttlétet Te kezdeményezed, ilyenkor szexi ha a nő kicsit vadabb. Ha ezen fennakad, akkor pedig legyen mosolyszünet addig, amíg nem hajlandó nyalizni, még konkrétabban nyalni. :)
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!