Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem kezembe?
Figyelt kérdés
ha egy srác nem lép,de hergel,flörtöl stb szemezik velem ,néha leszar néha érdeklem nagyon is
hogy irányíthatok én?
2016. máj. 4. 19:14
1/10 CptTomato válasza:
Mint bármikor máskor ...légy nő... simulj hozzá kihívó ruhában... tégy félre érthetetlen utalásokat.... végül pedig hívd el randira/együtt aludni/esküvőre.... stb... ami szentesítí a célod.
2/10 anonim válasza:
Kezdj el látványosan flörtölni egy másik pasival.
3/10 A kérdező kommentje:
Igynalam lesz az iranyitas? Kosziiii
2016. máj. 4. 19:56
4/10 anonim válasza:
Vedd a farkát a kezedbe!:D
Ne felj! Egybol nalad lesz az iranyitas! ;) :) :D
5/10 anonim válasza:
A félre érthetetlen utalások olyannak tűnnek inkább mintha szivatni próbálnál.
Szerintem mosolyogj erősen, kezdeményez beszélgetést és egyenesen mondd meg, hogy tetszik nem értem minek féltek mindig Ti Nők ettől.
Mindig csak a lövészárokból kukucskáltok, mi meg nem tudjuk megfelelünk-e nektek vagy csak ímmel-ámmal.
6/10 A kérdező kommentje:
Haha utolso igazad van
Es koszonom a biztatast :D
Akkor mit csinaljak
Vele?
2016. máj. 5. 17:15
7/10 A kérdező kommentje:
Hogy esne le neki? Oleljem meg?
2016. máj. 5. 17:15
8/10 anonim válasza:
Elsőnek szerintem az is megteszi, ha megfogod a vállát és végig simítod a felkarját, aztán valamikor átkarolod és valamikor megöleled
9/10 A kérdező kommentje:
Kiraaaly koszonom :)
2016. máj. 6. 18:44
10/10 anonim válasza:
Aztán még lehet utána egy arcara puszi is, utána szájra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!