Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyem a kezembe a kezdeményezést?
Figyelt kérdés
Furcsa, hogy felnőtt fejjel itt kérek segítséget, de eléggé el vagyok kenődve.... Nos: Pár hete szemezgettünk egy sráccal az edzőteremben. Végre megtört a jég és találkozás alkalmával leszólított. Túl sokat nem beszéltünk, mert én éppen indultam haza, de később ráírtam facebookon, mert úgy éreztem nem éppen illedelmesen zártam le a beszélgetésünket. Chaten is kellemesen elbeszélgettünk és igen jól esett, amikor megírta, hogy régóta figyelt és úgy érezte végre le kell, hogy szólítson. Kicsit beszélgettünk, flörtölgettünk egymással még írásban. Pár napra rá ismét összefutottunk a konditeremben, ahol a köszönésen és a szokásos szemezésen kívül nem történt újabb fejlemény. Biztosan én vagyok türelmetlen és mindent azonnal akarok, de nem igazán értem hogy ezek után miért nem ír vagy jön oda hozzám :( A történethez még az is hozzá tartozik, hogy valószínűleg tudomása van róla, hogy én párkapcsolatban élek ( ami nem éppen fényes, és éppen a lezárását fontolgatjuk), és gondolom ezért sem mer lépni. A kérdésem az lenne, hogy merjek-e kezdeményezni ezek után nála, mert szeretném tisztázni a dolgokat ( többek közt azt is, hogy nem egy kikacsintagtós nőszemély vagyok, aki folyton ezt csinálja, csupán egy nagyon hosszú kapcsolatot nem tudok pikk-pakk lezárni és kell egy kis löket ). N/312016. ápr. 10. 16:44
1/8 anonim válasza:
Persze, írj rá, kezdeményezz. Nincs ebben semmi rossz.
2/8 anonim válasza:
Szerintem csevegj vele és mondd el neki a szitut. De tudod van egy gond. Sok pasi gyanakvó. Mert oké hogy hosszú kapcsinak akarsz túl lenni,de mikor? Ő nem akar belefolyni amiben igaza is van. De zavarni fogja hogy nem tudja mikor zárod le. Sürgetni sem akar,de várni is kétséges lesz neki. Nos igyekezz lezárni azt a kapcsit.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Maximálisan igazad van 2-es! Ha a srác helyében lennék, hát én is gyanakvó lennék... Tudod, ez egy 10 éves kapcsolat, mindketten tudjuk a párommal, hogy ez nem megy tovább de húzzuk halasztjuk ( ha ezt nekem valaki elmeséli, azt mondom lökött. De sajna teljesen más a szitu, amikor benne vagyunk).
2016. ápr. 10. 16:55
4/8 anonim válasza:
Ha párkapcsolatban élsz és ő ezt tudja, akkor teljesen érthető és korrekt, hogy nem erőlteti a dolgot. Inkább az ellenkezőjét lehetne kifogásolni, nemde?
5/8 anonim válasza:
A szememben akkor esett volna a tekintélye a kiszemeltednek hogy ha aktívan ostromolt volna tovább, miközben tudja hogy kapcsolatban vagy? Én értem hogy lassan lezárjátok, de ne ess hibába, ez nem lehet kifogás! Tényleg elvárod hogy továbbra is flörtöljön veled? Bezzeg ha fordított helyzet lenne fel lennél háborodva. Ne várj semmit sem, ami magadnak sem tetszene ellenkező helyzetben. Előbb szakíts szépen, aztán majd alakul.
6/8 A kérdező kommentje:
5-ös! Maximálisan igazad van, csak szeretném megismerni. Szerintem abban semmi rossz nincs...:)
2016. ápr. 10. 18:20
7/8 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Értem. Szeretnéd megismerni. És ha mondjuk boldog kapcsolatban élnél, de a pasid hazaállítana, hogy: "képzeld, meg akar egy kolléganőm ismerni, elmegyünk kávézni, kicsit beszélgetni. Ha jobban alakul a dolog és szimpatikus, akkor lecseréllek rá, rendben?"
Sarkított példa, nem is igaz a te helyzetedre, mert gondolom akkor ti már nem annyira szeretitek egymást, ha szétfele mentek éppen. De basszus. Csak engem zavarna ez a dolog? Úgy látszik igen. Le lehet szűrni, hogy mindenki gyarló egy kicsit és csak a saját szemszöge a fontos!
8/8 A kérdező kommentje:
Igazad van, kicsit tényleg elszálltam :D :D Baromi nehéz ez, de köszönöm a kommenteket :*
2016. ápr. 11. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!