Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellett volna tennem vagy kell tennem ebben az esetben? A barátom a múltkor a kezembe adta a kardját szerintetek mit kellet volna tennem?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 20:09
2/16 A kérdező kommentje:
Vissza adtam neki
2014. dec. 22. 20:10
3/16 aladar12 válasza:
megélezni? betenni a hüvelyébe? levágni a fejét vele?
4/16 C0r3 válasza:
Szerintem le kellett volna szúrnod magad vele. Ha a pasid kardot ad a kezedbe az egy jelzés.. Szerintem nekrofil.
5/16 A kérdező kommentje:
kardot a péniszére értettem
2014. dec. 22. 20:12
6/16 anonim válasza:
Igen. Ez azt jelenti ilyenkor, hogy tessék, bizonyítsd be a hűségedet és elszántásgodatt, és ilyenkor meg kell ölnöd magad
7/16 anonim válasza:
öő hasba döfi magát,egy másikkal,és mikor lecsuklik te levágod a fejét hogy ne szenvedjen
szamurájkardal egy csapás,piaci szamuráj kardal pedig.....2 perc móka.
8/16 anonim válasza:
jaaa vagy úúúúgy, na bakker, akkor nem kell megölnöd magad, ,,
mondjuk az azért elé érdekes lehetett, "plötty.." .... .... .... "tessék, visszaadom" ..ummm, na és akkor most szexelünk vagy mi?:
9/16 anonim válasza:
Kard? Ááááh, az max egy bicska. Nálam sincs kard mondjuk... nálam pallos van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!