Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy a nők már teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a nők már teljesen immunisak a bókokra és a kedves kezdeményezésére, mert napi több tucat ilyen levelet vagy kezdeményezést kapnak?

Figyelt kérdés

Sőt, a legtöbben azt mondják (akik értenek a nőkhöz), hogy amíg nem a barátnőm és amíg nem szerelmes belém halálosan, addig egyáltalán ne bókoljak neki és ne mutassam a romantikusabb oldalamat, mert akkor azzal egyből elvágom magam, és bekerülök a tucatférfi kategóriába, akiket ezerszámmal koptattak már életükbe le, vagy nem is méltatták válaszra, és akkor engem is ezekkel fog egy kalap alá tenni.

Szerintetek?

2016. márc. 7. 10:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
16%
pontosan így van
2016. márc. 7. 10:48
 2/26 anonim ***** válasza:
69%

Nem.

Itt inkább arról van szó, ha bejössz neki akkor teljesen mindegy bókolsz-e vagy sem, ha pedig nem jössz be neki, akkor is mindegy.

Szóval a lényeg az, hogy mindegy mit csinálsz. :D

2016. márc. 7. 10:49
 3/26 anonim ***** válasza:
84%

Igen, ez pont így van, sőt az ajtót se nyisd ki előtte, mutasd meg, micsoda férfi vagy, robogj be előtte, és aztán bazzd az orrára a kurrva ajtót. Csak semmi udvariasság, mert ahhoz már hozzászoktak, még a végén azt hiszi, gyenge vagy.

Az ágyban is ráérsz majd olyan két-három év együtt töltött idő után odafigyelni rá, és akkor fogja úgy igazán értékelni, micsoda orgazmust tudsz neki okozni.

Ezen kívül túrd az orrod, a fikát kend a cipődre, és jó nagyokat turházz az utcán, fingj hangosan, étteremben böfögjél, és ordítozz a pincérrel, főleg ha lány. Hadd lássa a repedtsarkú, hogy kifogott egy talpig férfit, elvégre a nők csak a bunkókra buknak.

Ha hetente egy-két alkalommal kicsit el is vered, épp elég ha az orra vérzik, nagyon nem kell eltorzítani, akkor örökké nyalni fogja a bűzös, gombás lábadat.

Vagy csak a haverod jól meg akar szívatni, és bevizel a röhögéstől, mikor meséli a kocsmában, hogy benyaltad a dumáját.

Tudod, mi is két hónapig röhögtünk azon a cicababán, aki elhitte, hogy tavaly a Szilveszter dec. 27-re esik, mert az vasárnap.

2016. márc. 7. 10:57
 4/26 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen értelmetlen amit írsz, de a te dolgod...
2016. márc. 7. 10:59
 5/26 anonim ***** válasza:
88%
" (akik értenek a nőkhöz)" LOL
2016. márc. 7. 11:09
 6/26 anonim ***** válasza:
83%
Ekkora baromságot rég olvastam.
2016. márc. 7. 11:17
 7/26 anonim ***** válasza:
92%

Gratulálok az ismerőseidnek, nagyon jól értenek a nőkhöz.

Mondjuk azt nem igazán értem, hogy mitől fog a nő beléd szeretni, pláne halálosan, ha egyáltalán nem bókolsz neki, és nem mutatod a romantikusabb oldaladat. De jó, tegyük fel, hogy a tahókra gerjed. Akkor viszont tahónak kell lenned örök életedre, mert nagyon gyorsan ki fog belőled ábrándulni, amikor megtudja, hogy te alapjában egy udvarias és romantikus férfi vagy, elvégre ő abba a tahóba szeretett bele.

2016. márc. 7. 11:26
 8/26 anonim ***** válasza:
13%
A napi több tucat talán túlzás, de tény, hogy minden nőnél rendszeresen próbálkoznak. A többi teljesen igaz. Udvarolni felesleges, úgyis csak a kinézeteden múlik, hogy kellesz-e az adott nőnek. A romantika pedig a legjobb eszköz arra, hogy egy nőt elriassz magadtól.
2016. márc. 7. 11:32
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
#3 Tudom, hogy iróniának szántad, de teljesen igaz, amit írtál.
2016. márc. 7. 11:41
 10/26 anonim ***** válasza:
88%
Én nem vagyok immunis a bókokra, de meg tudom különböztetni, ha valaki azért bókol, mert minél előbb ágyba akar vinni vagy azért, mert tényleg érdeklem és őszintén gondolja.
2016. márc. 7. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!