Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a nők már teljesen immunisak a bókokra és a kedves kezdeményezésére, mert napi több tucat ilyen levelet vagy kezdeményezést kapnak?
Sőt, a legtöbben azt mondják (akik értenek a nőkhöz), hogy amíg nem a barátnőm és amíg nem szerelmes belém halálosan, addig egyáltalán ne bókoljak neki és ne mutassam a romantikusabb oldalamat, mert akkor azzal egyből elvágom magam, és bekerülök a tucatférfi kategóriába, akiket ezerszámmal koptattak már életükbe le, vagy nem is méltatták válaszra, és akkor engem is ezekkel fog egy kalap alá tenni.
Szerintetek?
#3-as válaszon hangosan nevettem. Pacsi 😂
Csak tudnám honnan veszik itt sokan,hogy minden nő után sorokban állnak a pasik 😵
Én ma is jártam a "kinti világban" és senki sem szeretett volna megszólítani. Emaileket is csak munkával kapcsolatban kaptam; ugyanitt zakkant ügyfelek eladók. 😁
N
Kérdező, mit értesz romantikus megnyilvánulás alatt egy levelezés során?
Mert ha rózsás képek és nyálas dalok küldözgetését, megspékelve románás és júliás bókhalmazokkal, akkor valóban minden értelmes nő menekülőre fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!