Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy a nők már teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a nők már teljesen immunisak a bókokra és a kedves kezdeményezésére, mert napi több tucat ilyen levelet vagy kezdeményezést kapnak?

Figyelt kérdés

Sőt, a legtöbben azt mondják (akik értenek a nőkhöz), hogy amíg nem a barátnőm és amíg nem szerelmes belém halálosan, addig egyáltalán ne bókoljak neki és ne mutassam a romantikusabb oldalamat, mert akkor azzal egyből elvágom magam, és bekerülök a tucatférfi kategóriába, akiket ezerszámmal koptattak már életükbe le, vagy nem is méltatták válaszra, és akkor engem is ezekkel fog egy kalap alá tenni.

Szerintetek?

2016. márc. 7. 10:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem minden nő egyforma, van aki elvárja, hogy kapjon bókokat, engem viszont zavarba hoz, tolakodásnak veszem.
2016. márc. 7. 19:53
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha addig nem vagy romantikus vele, amíg nem szerelmes beléd, akkor hogyan, mi alapján kéne beléd szeretnie? o.O Az alapján, hogy jól elvagytok? Nálam azt hívják havernak... :D Nem tudnék beleszeretni olyan fiúba, aki nem romantikus velem...
2016. márc. 7. 22:15
 23/26 anonim ***** válasza:
Elég sok baromságot szedtél össze. Ha valaki tetszik, az nem elég. Nekem kell, hogy érezzem, hogy ő is akar, szeret, tetszek neki, ezt meg a bókolással, romantikázással (nem nyáladzással) éri el. Bár az tény, hogy aki nem tetszik, az nem sok mindent tud csinálni, max a bókoknál elpirulok, de nem fog jobban tetszeni.
2016. márc. 7. 23:57
 24/26 anonim ***** válasza:

#3-as válaszon hangosan nevettem. Pacsi 😂

Csak tudnám honnan veszik itt sokan,hogy minden nő után sorokban állnak a pasik 😵

Én ma is jártam a "kinti világban" és senki sem szeretett volna megszólítani. Emaileket is csak munkával kapcsolatban kaptam; ugyanitt zakkant ügyfelek eladók. 😁

N

2016. márc. 8. 19:49
 25/26 anonim ***** válasza:
#24-es vagyok még. Én is találkoztam már "kedves" fiúval. Tényleg igyekezett a kedvemben járni, ami mellett folyamatosan írogatott, hívogatott, féltékenykedett, depis hattyúhalált adott elő nem egyszer. Aztán nem értette miért szakítottam meg vele a kapcsolatot. El kellene kicsit gondolkozni. A kedvesség, figyelmesség nem azzal egyenlő, hogy matricaként tapadunk a másikra.
2016. márc. 8. 19:54
 26/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, mit értesz romantikus megnyilvánulás alatt egy levelezés során?

Mert ha rózsás képek és nyálas dalok küldözgetését, megspékelve románás és júliás bókhalmazokkal, akkor valóban minden értelmes nő menekülőre fogja.

2016. márc. 8. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!