Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy a nők már teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a nők már teljesen immunisak a bókokra és a kedves kezdeményezésére, mert napi több tucat ilyen levelet vagy kezdeményezést kapnak?

Figyelt kérdés

Sőt, a legtöbben azt mondják (akik értenek a nőkhöz), hogy amíg nem a barátnőm és amíg nem szerelmes belém halálosan, addig egyáltalán ne bókoljak neki és ne mutassam a romantikusabb oldalamat, mert akkor azzal egyből elvágom magam, és bekerülök a tucatférfi kategóriába, akiket ezerszámmal koptattak már életükbe le, vagy nem is méltatták válaszra, és akkor engem is ezekkel fog egy kalap alá tenni.

Szerintetek?

2016. márc. 7. 10:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem csináld úgy a dolgaidat, ahogy te szeretnéd, te látod jónak.

Azért mert a Pistának az utcasarkon a Gizikénél bejött, hogy nem bókolt még neked a Juliskánál nem feltétlenül fog ez bejönni! Remélem érted, hogy mit akartam ebből a hülye példából kihozni.

És nem, nem igaz. Igenis jól esnek a bókok. Lassan az ilyen hülye kérdésekre leszek már teljesen immunis.

2016. márc. 7. 12:38
 12/26 anonim ***** válasza:
52%

Egyébként, tényleg az van, hogy ha tetszel nekik akkor teljesen mindegy h bókolsz e vagy sem akkor kelleni fogsz-

Ha meg nem tetszel nekik akkor meg a holdat is lehozhatod neki akkro sem fogsz kelleni.

2016. márc. 7. 12:52
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, minden nőt tucatjával bombáznak naponta. Te is csak azért nem találtál még normális nőt, mert nem merünk kimenni az utcára sem, nehogy lesből lánykérést és romantikus szerenádot kapjunk a szembejövőktől.

....

2016. márc. 7. 12:52
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Kedves házzal rendelkező nők! Xezer évig él a házatokban egy férjnek nevezett igavonó, az oda soha nem vett semmit, nem újította, ugye? Amikor oda jutnak az emberek ahova miért esik ki az az xezer év, miért egyértelmű, hogy szatyorral menjen? Bezzeg fordítva mindennek a fele jár, nem?
2016. márc. 7. 13:12
 15/26 anonim ***** válasza:
13:12, szerintem ezt nem ide szántad, hanem a titkos lakás, kontra végrehajtós kérdéshez :)
2016. márc. 7. 13:47
 16/26 Sunshinedoll ***** válasza:
75%
Szerintem nem így van, de hát mondhat nektek az ember akármit, úgyis azt hisztek el, amit akartok
2016. márc. 7. 13:53
 17/26 anonim ***** válasza:

imádom a bókokat meg az udvarlást - sőt el is szoktam pirulni tőle

bár a mai pasik szerintem hírből sem ismerik ezeket

max azért h alkalmilag csökkentse a tökei feszülését akkor próbálkozik vele

2016. márc. 7. 14:28
 18/26 anonim ***** válasza:
91%

"A romantika pedig a legjobb eszköz arra, hogy egy nőt elriassz magadtól."

A romantikát ne keverd a nyálazással és a hősszerelmes alakítással.

2016. márc. 7. 15:04
 19/26 anonim ***** válasza:
Aki velem bunkó, annak a társaságát nem keresem. vagy te talán igen? Nálam fél éve senki nem próbálkozott. Nem vagyok sem buta, sem csúnya, sem rossz ember, pusztán a munkán kívül alig járok el. N
2016. márc. 7. 17:17
 20/26 anonim ***** válasza:

ha állandóan csak bókol egy srác az már sok, főleg mivel én nem nagyon tudom lereagálni :D

de egyszer-egyszer azért jól esne :)

18/L

2016. márc. 7. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!