Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öltözz be diáklánynak és kérd meg, verje hurkásra a feneked.
2016. máj. 27. 00:38
Tudom mit érzel, én is annak idején beleestem egy tanáromba, akivel végül el is vesztettem a szüzességem.
Azt tudom ajánlani, hogy lassan fokozatosan utalgass a dologra, egy érintéssel, tekintettel, szájharapdálással stb. Aztán ha ő nem akarja, úgyis észreveszed. Ha meg igen, akkor dobd be magad!
Sok sikert! :)
20L
2016. máj. 27. 01:09
Szuzesseged a tanarnak....
Gratulalok!
2016. máj. 27. 08:16
Én a célozgatást megtoldanám azzal, hogy egy levél viagrát tolok elé, vagy otthonkát húzok ha talizunk, vagy elmegyek egy pszichológushoz és kibeszélem magamból az apakomplexusomat...
2016. máj. 27. 08:41
Hagyjál már a hülyeségeket... Mit akarsz 21 éves létedre egy közel 50 éves embertől?! Neked komoly problémáid vannak, szerintem inkább kezeltesd magad, amíg nem lesz túl késő! Szerintem te csak annak örülsz, h végre van valaki, aki úgy áll hozzád, ahogy azt te elvárnád, és szeretnéd. Csak a korosztályodban különböző okok miatt nem találsz ilyet, erre jön ez a pedofil, kapuzárási pánikban szenvedő fickó, aki (már az évei számából kiindulva is) tudja, h hogy forgassa úgy a szavakat, hogy játsza meg úgy a lapokat, h te azt bekajáld, és elkezdj érdeklődni utána. Ami most ezek szerint be is jött neki. De amúgy meg erről a "tanárról" is meg van a véleményem, de azt ide most nem írom le, mivel félő, h kizárnának az oldalról!
2016. máj. 27. 09:02
Komolyan 21 éves nőként nem tudod, hogy hogyan vegyél rá egy férfit egy szexre? Ne már :-)
A többiekkel meg ne foglalkozz, tedd amihez kedved van ;-)
2016. máj. 27. 09:37
4.: LOL :D
Kérdező: Amikos megsimogatja a karodat, hátadat, derekadat, kéjesen sóhajts fel, és harapj bele az ajkaidba. Csak ne vidd túlzásba, sóhajtás legyen és nem levegőért kapkodás mert még hátba vág :D de ha ügyesen csinálod, és még izgatottan meg is remegsz az érintésétől, olyan nincs hogy egy férfi ne vegye észre a "tested önkéntelen jelzéseit" amiről ugyebár te igazán "nem tehetsz" :D :D :D
Ha megvan a szikra, szintén "önkéntelenül" simulj egy kicsit közelebb hozzá, és szinte kínáld a szádat -- simán lehet hogy már ettől beindul, és hopp, "véletlenül" elcsattan egy csók... na EKKOR mássz rá és csókold vissza szenvedélyesen.... :D aztán már csak hagyd magad hazáig vezetni kézen fogva, mert innentől már ő is érteni fogja a "célzást" :D
2016. máj. 27. 09:47
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi mindenkinek, akkorát röhögtem ...:D
9/15 anonim válasza:
Szerintem semmi értelme ennek a kapcsolatnak, mert túl nagy a korkülönbség és ezt csak a kavarás ideére hidaljátok át, hogy megbas..on. Kapuzárás előtti pánik, pedofilia, erkölcstelenül tekint egy volt diákjára... És nem akarlak megsérteni, de egy 40-es éveinek végén járó,rafinált "tanárúr" tudja, hogyan bolondítson magába. Te pedig bekaptad a csalit....
2016. jún. 15. 00:30
utolsó: külön írta a kérdező, hogy egy éjszakát szeretne kihozni a dologból, nem kell túlkomplikálni :)
2016. jún. 15. 00:38
Kapcsolódó kérdések: