Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá?

Figyelt kérdés
Egy volt tanarommal rendkívül jó kapcsolatot ápolok, sokszor eljartunk suli után beszélgetni, kaveztunk, cigiztunk és jókat beszéltunk. Mai napig oasze szoktunk ülni és beszélgetni, sétálgatni. Észrevettem már korábban is hogy kedvel, és talán másra is vágyna velem kapcsolatban. Megsimítja a karomat, a hatamat, a derekamat Amikor rám néz elmosolyodik. Elvált férfi, 48eves én 21. Bekepzelem hogy ettől tobbre is vágyna? Hogy tudnék ebből a kapcsolatból kihozni egy éjszakát? :) Sosem volt még velem ilyen, kérem normálisan valaszoljatok. :)

2016. máj. 27. 00:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Öltözz be diáklánynak és kérd meg, verje hurkásra a feneked.
2016. máj. 27. 00:38
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

Tudom mit érzel, én is annak idején beleestem egy tanáromba, akivel végül el is vesztettem a szüzességem.

Azt tudom ajánlani, hogy lassan fokozatosan utalgass a dologra, egy érintéssel, tekintettel, szájharapdálással stb. Aztán ha ő nem akarja, úgyis észreveszed. Ha meg igen, akkor dobd be magad!

Sok sikert! :)

20L

2016. máj. 27. 01:09
 3/15 anonim ***** válasza:
75%

Szuzesseged a tanarnak....

Gratulalok!

2016. máj. 27. 08:16
 4/15 anonim ***** válasza:
40%
Én a célozgatást megtoldanám azzal, hogy egy levél viagrát tolok elé, vagy otthonkát húzok ha talizunk, vagy elmegyek egy pszichológushoz és kibeszélem magamból az apakomplexusomat...
2016. máj. 27. 08:41
 5/15 anonim ***** válasza:
54%
Hagyjál már a hülyeségeket... Mit akarsz 21 éves létedre egy közel 50 éves embertől?! Neked komoly problémáid vannak, szerintem inkább kezeltesd magad, amíg nem lesz túl késő! Szerintem te csak annak örülsz, h végre van valaki, aki úgy áll hozzád, ahogy azt te elvárnád, és szeretnéd. Csak a korosztályodban különböző okok miatt nem találsz ilyet, erre jön ez a pedofil, kapuzárási pánikban szenvedő fickó, aki (már az évei számából kiindulva is) tudja, h hogy forgassa úgy a szavakat, hogy játsza meg úgy a lapokat, h te azt bekajáld, és elkezdj érdeklődni utána. Ami most ezek szerint be is jött neki. De amúgy meg erről a "tanárról" is meg van a véleményem, de azt ide most nem írom le, mivel félő, h kizárnának az oldalról!
2016. máj. 27. 09:02
 6/15 anonim ***** válasza:
62%

Komolyan 21 éves nőként nem tudod, hogy hogyan vegyél rá egy férfit egy szexre? Ne már :-)

A többiekkel meg ne foglalkozz, tedd amihez kedved van ;-)

2016. máj. 27. 09:37
 7/15 anonim ***** válasza:
43%

4.: LOL :D

Kérdező: Amikos megsimogatja a karodat, hátadat, derekadat, kéjesen sóhajts fel, és harapj bele az ajkaidba. Csak ne vidd túlzásba, sóhajtás legyen és nem levegőért kapkodás mert még hátba vág :D de ha ügyesen csinálod, és még izgatottan meg is remegsz az érintésétől, olyan nincs hogy egy férfi ne vegye észre a "tested önkéntelen jelzéseit" amiről ugyebár te igazán "nem tehetsz" :D :D :D

Ha megvan a szikra, szintén "önkéntelenül" simulj egy kicsit közelebb hozzá, és szinte kínáld a szádat -- simán lehet hogy már ettől beindul, és hopp, "véletlenül" elcsattan egy csók... na EKKOR mássz rá és csókold vissza szenvedélyesen.... :D aztán már csak hagyd magad hazáig vezetni kézen fogva, mert innentől már ő is érteni fogja a "célzást" :D

2016. máj. 27. 09:47
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi mindenkinek, akkorát röhögtem ...:D
2016. máj. 28. 01:32
 9/15 anonim válasza:
Szerintem semmi értelme ennek a kapcsolatnak, mert túl nagy a korkülönbség és ezt csak a kavarás ideére hidaljátok át, hogy megbas..on. Kapuzárás előtti pánik, pedofilia, erkölcstelenül tekint egy volt diákjára... És nem akarlak megsérteni, de egy 40-es éveinek végén járó,rafinált "tanárúr" tudja, hogyan bolondítson magába. Te pedig bekaptad a csalit....
2016. jún. 15. 00:30
 10/15 anonim ***** válasza:
utolsó: külön írta a kérdező, hogy egy éjszakát szeretne kihozni a dologból, nem kell túlkomplikálni :)
2016. jún. 15. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!