Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A baratom megcsal mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom megcsal mit tegyek?

Figyelt kérdés
A baratommal 2eve vagyunk egyutt. Egy heten kb 1× volt szex. De kb 1 honapja 11re er haza hetkoznapokon hetvegen meg kifogasokat keres. 3 napja megtalaltam egy szerelmes levelet nala es le szeretnem buktatni. bosszut szeretnek. Ha esetleg lenne valakinek otlete vagy mar volt ilyen helyzetben akkor irjon nyugottan. Privatban is lehet. Koszonom
2016. máj. 26. 18:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Azt csinalsz amit akarsz, de a kovetkezo pasiddal legyel ugyesebb az agyban. Ha finyaskodsz igy jarsz.
2016. máj. 26. 19:18
 12/21 anonim ***** válasza:
39%
# 3/11 Jó nagy marhaságra buzdítod a lányt a faceboocon. Rágalmazás becsületsértés büntettéért 2 évet lehet kapni a legjobb hasziendán. Csald meg velem.Ennyi
2016. máj. 26. 19:21
 13/21 anonim ***** válasza:

És azon gondolkoztál már, hogy miért van ez?

Mennyivel jobb a másik nő nálad? Mit ad a pasidnak amit tőled nem kap meg?

Ha szeretnéd megtartani akkor ezeken kellene változtatnod. Ha nem, akkor viszont hagyd elmenni!

2016. máj. 26. 19:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha bosszúból te is megcsalnád, az elég kicsinyes dolog, és te sem lennél különb egy szemet sem. Plusz, csak akkor számítana megcsalásnak, ha utána még továbbra is vele maradnál. Vele maradnál még ezek után? Szerintem szimplán csak szakíts vele, keress mást, az idő, és a sors majd úgyis vissza adja neki, te meg emelt fővel tudsz megállni a lábadon.
2016. máj. 26. 20:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem védem a barátodat, de gondolom azért keresett mást melletted, mert nem volt elég amit adtál.

A heti 1 szex meg kevés.

Az olyan pároknak akiknek nagyon nagy az eltérés a szexuális étvágyuk között azoknak hosszú távon nincs jövőjük.

2016. máj. 26. 20:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Szedd el tőle a másik csaját. Szívesen, nem kell megköszönni, de videót elfogadok.
2016. máj. 26. 20:31
 17/21 anonim ***** válasza:

Jajj,már hány éves vagy 12?

Ha megtaláltad,akkor minek a bosszú,ovódában volt ilyen,ha neked nem tetszik hagyd ott,aztán kész,saját magadat járatod le a bosszúval,meg minek,attól a helyzet nem változik,de Te tudod.

2016. máj. 26. 20:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Leirod majd mi tortent?
2016. máj. 27. 08:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy kérdező.
2016. máj. 27. 15:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Na kiraktam. Annyit csinaltam hogy elobb hazamentem osszepakoltam a borondjet zarat csereltettem es kiraktam a cuccaval egyutt a levelet az ajto ele. Szamtalanszor hivott meg uzent de nem valaszoltam. Allitolag azert csalt meg mert azzal a lannyal minden nap szexelhetett velem meg csak heti egyszer. Es amikor 11-re hazaer a lanytol nincs kedve. O egy nagy diszno.
2016. máj. 29. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!