Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom elhitette velem h...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elhitette velem h megcsal (szerintem h teszteljen? )

Figyelt kérdés
Azt mondtam neki h ha már van más akkor én nem állnék az útba. És erre ő azt mondta h milyen könnyen lepasszolom meg h én mennyire szerethetem ezért h nem küzdenék érte. Szerintem tök logikusan mondtam h ha már van más akkor én kiállok a képből. Viszont nem akarom elveszíteni mert nagyon szeretem. Mit mondjak neki h kibéküljünk??
2016. jan. 4. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen logikusan gondolkodtál. Küzdeni annak kell, aki megbántotta a másikat, nem neked. Hagyd, aki tesztelget az nem is szeret igazán téged.
2016. jan. 4. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez is csak teszt. Te pedig ne legyél nünüke. Nem neked kell küzdened a kapcsolatotokért.
2016. jan. 4. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondtad, hogy ő passzolt le ilyen könnyen, akkor meg mit akar? Ez egy nagyon csúnya játék, ne menj bele az aljas pitiáner kis játékába.
2016. jan. 4. 21:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! 

Az eddigi barátnői megcsalták lehet ezért tesztel folyton nem tudom. Nekem is kezd már elegem lenni ezekből a "játékokból". De most nem tudok mit mondani neki. Nem vagyok jártas fiú téren sőt.

2016. jan. 4. 22:02
 5/7 anonim válasza:
Egyszerű; küldj oda egy csinos barátnőd (hogy flörtöljön vele), ha van, és akkor kiderül! :)
2016. jan. 4. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz emlékeim vannak ezekről a tesztelősdikről. Az exem iszonyú féltékeny lány volt pedig sosem adtam rá okot, szimplán csak azért mert nem volt meg a kellő önbizalma és valahogy sosem tudta elfogadni, hogy én ténylegesen őt szeretem és nem vágyom másra. Nem hitt magában.

A folytonos tesztelgetéssel rengteget romlott a kapcsolatunk. Volt hogy áll facebook-al írt rám lányok nevében, közben persze a sajátjáról is kapcsolatot tartva, várva hogy kinek mit fogok reagálni a dologra.

Emberek, egy tartós kapcsolat alapja a kölcsönös BIZALOM, ha ez nincs meg és hosszútávon sem alakul ki, a kapcsolat halálra van ítélve. Ahogy a miénk is, én szakítottam meg másfél év után mert nem bírtam már idegekkel, hogy állandóan veszekszünk a beteges féltékenysége és tesztjei miatt. Ha ez nincs, akkor még most is vele lehetnék, évek után.

Bocs, ez talán kicsit off lett, de talán hasznos lehet bárki számára.

2016. jan. 4. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:

6 os nagyon sajnalom amit leirtal... De nem lehet a feltekenyseg annak a jele hogy szeret? Nem tudom de en a lanyt nagyon sajnalom nem tehet az ombizalom hianyrol mondjuk a bizalomrol igen...

A kerdesre pedig mivel te vagy a no es jogosan harizol ra majd o megkeres es bocsanatot ker majd akkor legyen beke ne te kezd hanen o

2016. jan. 5. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!