Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet bosszút állni...

Hogyan lehet bosszút állni egy olcsan lányon, aki elhitette, hogy szeret, de közben csak játszadozott velem?

Figyelt kérdés
Tudta,hogy szeretem,de csak játszott velem,pótléknak használt,vagy nem is tudom,mit akart.Többször lemondtam már róla,de többször visszaédesgette magát.De most már végre nem szeretem.Azt a legrosszabb látni,hogy neki vannak mások,nekem meg senkim sincs.

2015. febr. 9. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
BARÁT ZÓNA
2015. febr. 9. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kell bosszút állni, ne foglalkozz vele.
2015. febr. 9. 22:39
 3/9 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Lepj tul rajta,az elet iilyen.Kell csalodni hogy legyen tapasztalatod,es talalni mast.
2015. febr. 9. 22:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Pajti! Miért akarsz bosszút állni? Pitiáner dolog, és semmi lelki megnyugvást nem ad, még ha sikerül is.

Mutasd meg (magadnak), hogy nélküle is teljes értékű ember vagy.

2015. febr. 9. 22:43
 5/9 anonim válasza:
Az a legnagyobb bosszú ha látja, hogy nélküle is boldog vagy. De ne feledd: "Hiány pótló termék a szerelem"
2015. febr. 9. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Minek bosszút állni? Én ilyenkor inkább olyanokra gondolok bár sose találkoztunk volna,,

Illetve legjobb az lenne ha varázserőm lenne és vagy visszamennék az időben, de leginkább kitörölném magam az emlékezetéből meg mindenkiéből aki tudott kettönkről és igy tök jó lenne.

Utána tök nyugis minden mintha mi sem történt volna, egyszer még találkoznák vele hogy leteszteljem fel ismer-e és ha nem akkor király. És igy akár akkor már ismeretlenül is kiszurhatsz vele

2015. febr. 9. 22:52
 7/9 anonim ***** válasza:
úgy, hogy egy nála sokkal jobb nővel vagy. de akkor már nem is kéne a bosszú.
2015. febr. 9. 23:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem én raktam fel a kérdést!
2015. febr. 10. 01:58
 9/9 anonim ***** válasza:
HÜLYE vagy hozz sajnos.
2015. febr. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!