Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, análra miként lehet rávenni?
Kérdésem inkább elméleti!
Lányok! Akik nem szeretik az anált, mi lenne az amivel mégis rá lehetne Titeket venni?
Ha beszélgetsz vele róla, és megnyugtatod, hoyg ez se nem megalázó, sem pedig káros, és hoyg valójában kellemes...stb. Talán.
VAgy fizess neki, bár ez csak bizonyos lányoknál jön be. :D
26/l
Nekem az anál volt az, amire mindig is azt mondtam, h soha nem lennék hajlandó rá. Úgy kezdtük el csinálni, hogy a barátom nem is számított rá, nem is emlékszem, a pillanat hevében ki kezdeményezett... Azóta is imádom úgyhogy nincs lehetetlen ;)
Szerintem a legjobb módszer ha orális kényeztetés közben kicsit játszol a fenekével egy ujjal, ne dugd be csak kívülről kényeztesd. Nagyon kellemes érzés, hidd el, értékelni fogja, és egyre többet szeretne majd. Ahhoz, hogy a szex is menjen, még több időre, kényeztetésre és sikosítóra lesz szükség, de mindketten imádni fogjátok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!