Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, análra miként lehet rávenni?
Kérdésem inkább elméleti!
Lányok! Akik nem szeretik az anált, mi lenne az amivel mégis rá lehetne Titeket venni?
általában így lehet őket.
a kapcsolat elején vagytok már volt szex köztetek.
azért fontos hogy az elején mert olyankor még játszák a vagány csajt és tombol bennük a megfelelési kényszer,meg akarnak tartani szerezni téged.
kapcsolatban amikor már megvagy nem hagyják.
aztán piáztok,nagyot buliztok,hazamenetel után a részeg állapotig érdemes bepiáltatni,de azért még ne essen el.
és akkor rátérsz a dologra és meg is fogod kapni.
# 4
Azért ne csodálkozz majd, ha egy kissé lobbanékonyabb csajszi ezt úgy viszonozza egyszer, hogy álmodban hirtelen, lendületből feltol neked egy méretes kígyóuborkát síkosítás nélkül, amíg te gyanútlanul szundikálsz az oldaladra fordulva. xDD
Mielőtt rá akarsz venni egy lányt err, gondold végig:
- Miért vannak kiborulva a férfiak, ha prosztatavizsgálatra kell menniük?
- Miért retteg sok meleg pasi az első passzív alkalomtól?
Az amit a hatos ír működőképes lehet ha valakit izgat ha a fenekénél "játszanak" engem kicsit sem izgat sőt inkább zavar és próbáltam magamnak is de kicsit sem izgatott fel.
Azt el tudom képzelni hogyha részegen a kapcsolat rózsaszínködös szakaszában próbálkozik a srác esetleg rá tud venni de aki így veszi rá a partnerét valamire az roppant megbízható és figyelmes lehet. Remélem más pasinak ez meg sem fordul a fejében. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!