Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy/mivel lehet titeket rávenni egy szexbarátságra (barátság extrákkal)?
ahogy en ferfikent fogtam fol a csajos dolgokat, mindig a csajok valasztanak, es ugy van ahogy ok akarjak.
hiaba vagy ramenos ha nem tetszesz neki.
Köszi a válaszokat!
Nincs konkrét jelöltem, csak ha kifejezetten ilyen kapcsolatot szeretnék a jövőben, akkor azt milyen előzetes kapcsolatra tudom építeni?
Valódi barátság? Ismerősi kör?
Fontos, hogy a lánynak eleve bejöjjek? Ha igen, akkor ha belemegy, azzal a szándékkal teszi, hogy idővel talán járás lesz belőle?
Hát nem tudom... szerintem nincs az az ép lelkű lány, aki ilyen "kapcsolatot" akar, bár ki tudja... szerintem nagyon ribis, mondom ezt úgy, hogy nekem is volt már pár vállalhatatlan kapcsolatom, de ez a barátságos valahogy kimaradt.
Szerintem ha van lány barátod, teljesen fölösleges bepróbálkozni, mert ígyis-úgyis tönkreteszi a kapcsolatot (ha lekoptat, akkor sem fog rád többé barátként tekinteni, ha összejön veled, az meg szenvedés és rinya lesz, hogy miért nem jártok - tudom, milyen lehet ez egy nőnek, mert nőből vagyok).
Szerintem keress inkább egy felszínes ismerőst, vagy idegent, és valahogy közöld vele, hogy kalandozgatnál, aztán ha bejössz neki, lehet, hogy belemegy. Bár azért ahhoz kell valami a részedről, pl. jó duma, figyelmesség, vonzó arc/test. És még ígyis hiszti lesz a végén. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!