Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mennyire nehéz titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire nehéz titeket rávenni a mélytorokra?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Némelyik még szopni se tud nem még hogx torkozni..
2016. ápr. 18. 21:11
 2/10 A kérdező kommentje:
jujjuj az bizony baj
2016. ápr. 18. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Van akit erre van akit másra nehéz rávenni.

Én pl szoktam csinálni párom imádja de teljesen magamtól kezdtem el.

Az pedig hogy nem tud valaki szopni orvosolható probléma. Senki nem úgy csusszant ki anyuciból hogy a szájából már kilógott egy pénisz.

2016. ápr. 18. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát nehéz kérdés :)

Az én barátomnál még nem került elő hogy ilyen igényei lennének. Viszont ha nem durván és erőszakosan kérné vagy esetleg nem nyomná le a torkomon akkor megpróbálnám. Én így általában próbálkozok azon hogy neki is jó legyen mert akkor nekem is sokkal jobb lesz.

Szóval a barátnőddel nem olyan stílussal közlöd, és elég nyitott akkor lehet esélyed ;)

2016. ápr. 18. 21:19
 5/10 A kérdező kommentje:
én minden féle képpe probáltam elöhozni de csak bénáik...................
2016. ápr. 18. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Most mindent meg kell tanulni, a lelkesedés szerintem fontosabb mert azon lehet alakítani. Mag ha segíted neked hogy jó akkor sima ügy.
2016. ápr. 18. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy lehet a mélytorokkal bénázni?
2016. ápr. 18. 21:41
 8/10 Sunshinedoll ***** válasza:
78%
Ha ráerőlteted egy nőre a szopást, miért csodálkozol, ha béna? Nem akarja ezt csinálni, csak te forszírozod, mert egy k-csög vagy. Az a nő, aki élvezettel csinálja, az jól csinálja. ebből csak azt tudtuk meg, hogy egyik nőd se szívesen szopott le. :D
2016. ápr. 18. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon erős öklendező reflexem van, akkor is elkezdek mikor csak a számba élvez, legutóbb majdnem lehánytam ,a mélytorok garantált róka komával végződne szóval egyikünk se erőlteti.
2016. ápr. 18. 23:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Gyakorolj szorgalmasan egy olyan vastag cukkinivel, mint a péniszed, aztán ha már ügyesen, öklendezés és fogazás nélkül megy a mutatvány kellően hosszú ideig és olyan hosszúságban, mint a saját péniszed, akkor könnyebben tudsz segíteni a barátnődnek tanácsokkal.

Másrészt ne erőltesd, meg ne az elvárásaid megfogalmazásával gyere, helyette próbálj odaadóbb lenni a szex terén, mert ha a nő tényleg élvezi, amit te csinálsz, akkor sokkal nagyobb eséllyel akarja viszonozni.

Azon is érdemes elgondolkoznod, hogy ha a barátnődnek kéne egy tízes skálán értékelnie teljesen őszintén azt, hogy mennyire nyalsz jól, vajon milyen eredmény születne.

2016. ápr. 19. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!