Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire nehéz titeket rávenni a mélytorokra?
Van akit erre van akit másra nehéz rávenni.
Én pl szoktam csinálni párom imádja de teljesen magamtól kezdtem el.
Az pedig hogy nem tud valaki szopni orvosolható probléma. Senki nem úgy csusszant ki anyuciból hogy a szájából már kilógott egy pénisz.
Hát nehéz kérdés :)
Az én barátomnál még nem került elő hogy ilyen igényei lennének. Viszont ha nem durván és erőszakosan kérné vagy esetleg nem nyomná le a torkomon akkor megpróbálnám. Én így általában próbálkozok azon hogy neki is jó legyen mert akkor nekem is sokkal jobb lesz.
Szóval a barátnőddel nem olyan stílussal közlöd, és elég nyitott akkor lehet esélyed ;)
Gyakorolj szorgalmasan egy olyan vastag cukkinivel, mint a péniszed, aztán ha már ügyesen, öklendezés és fogazás nélkül megy a mutatvány kellően hosszú ideig és olyan hosszúságban, mint a saját péniszed, akkor könnyebben tudsz segíteni a barátnődnek tanácsokkal.
Másrészt ne erőltesd, meg ne az elvárásaid megfogalmazásával gyere, helyette próbálj odaadóbb lenni a szex terén, mert ha a nő tényleg élvezi, amit te csinálsz, akkor sokkal nagyobb eséllyel akarja viszonozni.
Azon is érdemes elgondolkoznod, hogy ha a barátnődnek kéne egy tízes skálán értékelnie teljesen őszintén azt, hogy mennyire nyalsz jól, vajon milyen eredmény születne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!