Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orálkezdő vagy szűz lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orálkezdő vagy szűz lányok, ti hogy álltok egy szájba élvezős befejezéstől?

Figyelt kérdés

Lenyelni, kiköpni, zsepibe élveztetni a srácot?

Kort is lécci!

2016. máj. 22. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Köszi nem. Orált is jelenleg köszi nem, de ha elkezdem valamikor akkor se hiszem hogy szájba engedem majd. 19l
2016. máj. 22. 15:05
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Lenyelnem 17L
2016. máj. 22. 15:06
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Kipróbálnám, hogy milyen ha lenyelem. Ha nem tölt el nagy undorral, akkor alkalmanként rendben van, de rendszert nem csinálnék belőle. Zsepibe szerintem eléggé lelombozó lenne, nyaktól lefelé testre mehetne az anyag.

22L

2016. máj. 22. 15:13
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
A páromnak mindig lenyelem.
2016. máj. 22. 15:35
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Mindhármat csináltam már. Zsepibe azt élveztettem aki nem érdemelte meg hogy a számba élvezzen. Kiköptem akiétől kicsit undorodtam és a mostani szerelmemét lenyelem. Nem undorító, nyelsz egy nagyot aztán csá. :)

23/L

2016. máj. 22. 15:39
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagyok már kezdő, de azért válaszolok, ha nem baj. A páromnak általában le szoktam nyelni. Párkapcsolaton kívül viszont változó. Volt olyan srác, akinek elsőre lenyeltem, mert tetszett a pénisze is nagyon, és kívántam. De olyan is, akinél nem tetszett, például a formája vagy a mérete miatt, úgyhogy őt zsepibe élveztettem minden alkalommal.

30/N

2016. máj. 22. 15:52
 7/12 anonim ***** válasza:
17%
17 évesen lenyeled? :D Én miért nem találkozok ilyen lányokkal? =/ :D :D
2016. máj. 22. 20:19
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Ha mar engedem a szamba élvezni, akkor le is nyelem természetesen. Ha nem a szamba élvez akkor meg mehet testen bárhova, de semmiképpen nem kopom ki, vagy elveztetem zsepire. 23L
2016. máj. 22. 20:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Fejben egyáltalán nem idegenkedek a gondolattól, sőt izgat is. Gyakorlatban majd kiderül. :) 17/L
2016. máj. 23. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha még aktuális..

Szerintem csináld úgy, hogy élvezés előtt ( majd szól ) vedd át a kezeddel.. Majd ha kilövelt.. Kostolj meg egy kicsit.. Ha nem jon be, beszéld meg vele.. :D ha bejön / vagy nincsen vele bajod.. Kövinél, élveztesd el, és nyald le... Ha akkor is okés... Utána meghet a szádba.. :d

Izgi amúgy mikor beleélvez... És ő is élvezi nagyon.. :D ;)

2016. máj. 24. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!