Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 közötti szűz férfi életre alkalmatlan?
Ha azt mondja, hogy az fű kék, akkor az is azzá változik?
XD
Baromság...
1. Ciki, hogy csak prostival tudja valaki elvesztenu a szüzességét
2. Aki eddig szűz az degektes vmilyen szemszögből
3. Nrm tud kapcsolatot kialakítani nővel
Nem az életre alkalmatlan,mert ettől még lehet értelmes, inzrlige s és sikeres ember.
Viszont családot vagy normál párkapcsolatot kialakítani nemigen lehet vele.
22N_ magánvélemény
Nem mindenkit érdekel a szex és a családi élet.
Ezek nélkül is lehet élni...
30 alatt csak az egyszerű,általában szakmunkás emberek alapítanak családot..
Egy értelmiségi 30as évei közepe,vége felé,biztos egzisztenciára vállal gyereket..
Más férfiről ne mtudok nyilatkozni, de én tudom magamról, hogy életképtelen vagyok. Bárcsak meg tudnám ölni magam...
26F
Rendkívül ostoba női ismerőseid vannak. Nem azért életképtelen valaki mert szűz hanem azért szűz mert életképtelen. Illetve ez elég erős szó mert gondolom döntő többségének van munkája és eljár otthonról. Aki életképtelen az nyilván felügyeletre szorul mert nem beszámítható. Ezeknek a srácoknak inkább lelki bajaik vannak. Persze empátiát és segítséget nem kapnak a társadalom berögződése és az ilyen hülye pi*k miatt.
Arra us kiváncsi lennék, hogy a 20-30 éves szűz csajokról mit gondol. Persze ők nem életképtelen mek igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!