Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-30 közötti nők mi erről a véleményetek?
Mikor egy 25-30 közötti férfi ha komolyabb autója (Audi BMW, Merci) vagy sportmotorja van és felteszi a facebookra? Nem gengszter, hanem becsületes munkából élő ember.
Ez visszataszító, vonzó, vagy elmegy? Melyik az elfogadhatóbb ha egymagában felrakja, vagy úgymond "feszít" is mellette?
azt, hogy rohadtul nem nagy szám. Meg most audi Bmw, Merci..., milyen?...
Jah meg csak halkan jegyzem meg, hogy ezzel csak itt keleten vagy menő..
Utálom a Facebookot. Hogy érted, hogy felteszi.
"Most vettem új autót" vagy mellette áll vagy ott hirdeti ha el akarja adni? Kb 2 éve volt FB-m, kiraktam hogy milyen autóból szálltam ki karcolás nélkül. Tropa volt és nem én hibáztam.
Sztem jobb ha FB sincs, és nem rakja ki.
23N
Drágább? 2-3 millióért? :D
LOL! :D :D :D
Gubchee, téged elásnálak. :D
1: Audi, BMW van akár 300.000ft alatt is.
2. ki mondta, hogy Magyarszágon él.
3. Vállalkozók nincsenek?
4. Te ezzel nyugtatod magad? Neked xarul megy, akkor lehetetlen, hogy más talán okosabb/tehetségesebb/talpraesettebb/szerencsésebb?
23 vagyok, hitel nélküli saját lakással, Audi A5-ssel és egy kicsi japán autóval.
talán ha ennyire rosszul megy, akkor ne itt írogass, hanem tegyél azért, hogy jobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!