Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-30 közötti nők mi erről a véleményetek?
Mikor egy 25-30 közötti férfi ha komolyabb autója (Audi BMW, Merci) vagy sportmotorja van és felteszi a facebookra? Nem gengszter, hanem becsületes munkából élő ember.
Ez visszataszító, vonzó, vagy elmegy? Melyik az elfogadhatóbb ha egymagában felrakja, vagy úgymond "feszít" is mellette?
Nem megy szarul! Nekem is saját lakásom van hitel nélkül, úgyhogy erről ennyit...:-) De nekem is szerencsém volt a dolgokkal, meg azért sefteltem is ezzel -azzal. Ha csak a havi fizumból kéne megélni, hát nem tudom azért az elég macerás lenne.
A vállalkozók meg tudjuk mit jelent. :-) Ha becsületesen akarsz vállalkozni, hát annyira nem fog menni. Minimum jattolni kell ide-oda a többiről meg ne is beszéljünk. Tudom hogy mennek a vállalkozói szférában a dolgok.
Persze, van Audi, meg BMW 300000 alatt is, de a kérdés a 3-4 millás kocsikról szólt. Ha meg hitelre vette, akkor az nem az övé, hanem a banké, amíg ki nem fizette.. :-)
Én sosem vertem arra, h mim van. Nem érdemes. Nem ettől lesz valaki az ember. És tökéletesen elégedett vagyok az életemmel, nem azért írtam ezt, hanem azért, mert tudom hogy hogy mennek a dolgok kicsiny hazánkban..:-)
Jöttek a válaszok mindenre, csak pont a kérdésre nem. :)
3-4 milliós autók újonnan 10-15-be kerültek, szerintem nem olcsó kategória de ti tudjátok.
Legyen egy E60/E90 BMW, vagy A4-5-ös Audi. 2008 körül gyártott autók kijönnek ennyi pénzből.
Egyébként nem akarok lelombozni senkit, de innen pár 100 km-re nyugatra fél évnyi fizetés egy ilyen kocsi.
Akkor térjünk vissza az alapkérdéshez. :)
Nem vonzanak az ilyen pasik. Kifejezetten irritál ha alám raknak mindent amit szeretnék... szeretem a pénzt... ha én keresem meg.
ha valaki úgy nagyképűségből rakná fel a fotóját az autójáról azzal nem szívesen beszélnék igazából... kicsit úgy venném ki a dolgot mint akinek nincs semmije, csak pénze, és ezzel akar csajozni. Ez pedig úgy kiábrándító, talán a legrosszabb kategória.
Köszi a válaszokat. Abból jött az egész gondolatom, hogy tényleg az összes ismerősöm, volt osztálytársam rakott fel képet. Komoly kocsikról, motorokról X5, A6, TT, Ducati, Hayabusa stb, de az ócskákról is, passat, corsa, astra, leon stb.
Csomó nő belájkolta, nekem meg nincs kint, azt hiszik semmirekellő vagyok, holott egész nap dolgozok.
Én, viszont a visszafogott és a kurväs nők közötti nőkkel szeretek ismerkedni. Elsősorban németes/svábos felmenőkkel rendelkező lányokkal alakulnak most a dolgok. Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy őket ez miként érintené. Mert nem tudják, hogy van kocsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!